keskiviikko 17. helmikuuta 2010

puuta ja nahkaa

jummi. näissä puukoroissa on nyt sitä jotain, mitä en ole vielä kesälle povatusta clogs/puukenkä- trendissä onnistunut aiemmin näkemään. hurja platform ja vaalea nahka näyttävät erityisen hvyältä.

toimii päivettyneiden kesäsäärien, nuhjuisten farkkushortsien, maanläheisten sävyjen ja näköjään myös sukkien kanssa saumattomasti. positiivista myös ohuet nilkkaremmit - itse en ainakaan perusta kantapäästä täysin auki olevin kenkien mukavuuteen.

kengät ovat JessicaSimpsonin (!) mallistosta ja kuvat Where did U get that- blogistatranslation // found these amazing platform clogs from Where did U get that - blog. would you believe that these are from the Jessica Simpson collection ?

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

oon kuolannu noita jo jonkun aikaa ja vähän aikaa sitten niitä vielä oli victorissecretin sivulla ja mulla oli ne joku 5 kertaa ostoskorissa mutta aina puhuin itteni ympäri... nyt ne on loppuunmyyty joka puolelta kun fashion toastin rumillakin ne ovat ;D haha mut on noi kyl aika monsterit mä oisin varmaan joku 2 metrinen noi jalassa :D

Piret kirjoitti...

Anonyymi: eikä ? miten tää juttu on mennyt multa kokonaan ohi :) ovat kyllä julmetun hienot monsterit

j.vee kirjoitti...

nainenn, kävin lueskelee, huikeat popottimet! toivoisin, että näkisin sut siellä fashion-kirppiksellä, josta eilen puhuin. X

saara kirjoitti...

HUIMA KORKO! ihanat