tiistai 16. helmikuuta 2010

dagens

havahduin tänään pakottavaan tarpeeseen saada käyttööni jotkut muut talvikelpoiset kengät, kuin nämä iänikuiset mustat nahkabootsini, joissa olen sinnitellyt koko talven. kaapissa olisi kenkiä helposti vuoden jokaiselle viikolle - silti yhdetkään niistä eivät sovi käytettäväksi kuin muutaman kuivan kuukauden aikana.

päivän asusta voi saada pientä vihiä siitä, minkä tyyppistä kenkää nyt ollaan vailla - kauniin ruskeaa nahkaa ja mieluiten sopivalla arkikorolla. Malian uudenkarheat konjakin väriset acnethan tämän koko kenkäongelman laukaisi. nämä kengät nähtyäni muistin reilu vuosi sitten Stockalta ostamani nahkasaappaat, jotka eivät juuri polven alle yltävän vartensa vuoksi ole innostaneet enää pitkään aikaan.

 onneksi luovuin välittömästi ajatuksesta katkaista varret omin käsin ja vein saappaat lyhennettäväksi nilkkuri mittaan suutarille - onnistuu kuulemma käden käänteessä. saa nähdä tuleeko hyljätyistä kengistä tämän toimenpiteen kautta uudet suosikit.


translation // wearing black Nudie jeans with an old white mens shirt. currently im loving the cognac brown accesories combined with black, white, beige and denim.

12 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihanan fresh asu! Valkoista ja deminiä = nam. Tuo turkki on ihana, se uudistaa muuten basics-vaatteet. On ehkä pakko laittaa töihin huomenna siniset farkut, valkoinen kauluspait ja muhkee huivi...

Nimetön kirjoitti...

Musta huivisi minusta pilaa muuten todella tyylikkään asun :( Mielestäni se ei sovi tämän asun kaavaan ollenkaan..

Nimetön kirjoitti...

Hei,
kerrothan kuinka paljon kyseinen suutarikäynti tuli maksamaan, itselläni olisi yhdet melkein käyttämättä jääneet saapikkaat, joiden pelastus saattaisi olla juuri tuo pätkäisy.

meeri kirjoitti...

Ihana tyyli! Mukavan klassinen, muttei kuitenkaan tylsä. Ne kaikki paljetit ja nahkasysteemit ja muut rajummat vetimet ei niin paljoa kolahda. :)

ZANAH kirjoitti...

I love your style ! Where did you buy your Gold watch ? Love it !! :) Mon Mode Blog

Piret kirjoitti...

Lotta: kiitos :) yksinkertainen toimii kyllä yleensä aina.

Anonyymi: voit olla oikeassa, mutta kylmyys pakottaa kietomaan jotain kaulaan. niin kauan kunnes asteet kipuaa plussan puolelle :)

Anonyymi: kerron kyllä, kuulemma viikko vierähtää että ovat valmiit :)

meeri: voi kiitos :)

Zanah: oh thank you. I had this watch as a xmas present from my boyfriend. so really cant tell anything else than that its bought from Finland :)

Anne kirjoitti...

Ihanat ruskeat asussasi :) minäkin löysin oivan vyön tähän ruskean himotukseen, ja mulla on nuo ihan samat farkutkin kaapissa kuin sulla.

Kiitos ihanuus linkityksestä!
Odottelen innolla kuvaa sun popoista, mahtis idea hyödyntää olemassa olevat matskut.

nana kirjoitti...

moi :) etkös tilannutkin syksyn puolella ne topshopin ylipolvensaappaat? kävin sivuilla ja siellä on tällä hetkellä britany2-saappaita, ovatkohan se samat kun sinun saappaasi? koska saappaasi ovat juurikin sellaiset mitä olen etsinyt ja olisi huippuhomma jos ne saappaat olisivat samat :) anteeksi tästä kysymystulvasta ja kiitos jos viitsit vastata!

Piret kirjoitti...

Malia: ole hyvä vain :) uskon vahvasti että kengistä voi tulla oikeinkin kelvolliset, mutta aika pitkään saa odottaa kun viikko kestää.

nana: tilasin kyllä, mutta omani ovat ensimmäinen version saappaat, hieman pidemmällä varrella oleva Britany. Tämä nyt myynnissä oleva britany2 on lyhyempivartinen ja ilmeisesti aavistuksen matalammalla korolla ?
Auroraalla on tämä toinen versio, hänen blogistaan löytyy varmasti kuvia :)

Mikaela kirjoitti...

Kiva laukku! Mistäs oot löytäny? :)

Maikki kirjoitti...

Olipas nerokas idea pätkäistä saappaat! Itsellänikin olisi muuten käyttökelpoiset mutta huonon pituiset saappaat. Onko sun pätkäistävissä saappaissa vetoketju varressa?

Piret kirjoitti...

Mikaela: kiitos. Laukku on Mulberryn Bayswater. löytyy mm. Mulberry.com nettikaupasta :)

Maikki: no näin minustakin :) kyllä oli vetskari varressa, mutta suutari lupasi jotenkin saada homman toimimaan. teen postauksen heti kun saan kengät itselleni