torstai 25. helmikuuta 2010

Piret ♥ JC

huomenta kuomat ! muutoksen tuulet ne puhaltavat täälläkin - nyt minut löytää luotsaamasta myös JC:n sivuilta löytyvää JC-blogia.  olen kovin otettu kunniasta päästä jatkamaan JC- taivaltani näinkin hienoissa merkeissä.

uusi JC- blogi keskittyy luonnollisesti enemmälti JC- ja farkkumaailmaan, ja Lainahöyhenissä- pysyy edelleen omana bloginaan ja samalla vanhalla linjalla. joten mikään ei varsinaisesti tältä kantilta katsottuna muutu - vain blogihommat lisääntyy


18 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

onneksi olkoon, hieno juttu <3 jc-blogi näyttää hyvältä! Kuin myös tämä ;)

Jenna kirjoitti...

Siistiä, pitääkin alkaa lukemaan JC:nkin blogia:)

Nimetön kirjoitti...

WAU ! Tätä onkin jo odotettu. Olen ollut aina sitä mieltä että on vain ajan kysymys että joku tajuaa pyytä sua johonkin vastaavaan. Onneksi olkoon !

Nimetön kirjoitti...

Miten hieno juttu!! Onnea "tuplauralle" :)

Lilou

Nina kirjoitti...

Siistiä ! Pitää todellakin alkaa seuraamaan :D

Nimetön kirjoitti...

Huikeeta, huikeeta! Kovasti Onnea <3 Ihanaa alkaa seuraamaan uutta blogia hieman toisesta vinkkelistä toteutettuna, mutta tietenkin taattua Piret laatua noudattaen! Meikkipostausta odotellessa :)-johanna

Christina kirjoitti...

Tosi hieno juttu - paljon onnea! :) Pitääpi alkaa seurailemaan myös tuota JC:n blogiakin!

Abuli kirjoitti...

Nyt täytyy kyllä sanoa, en ole suurin blogisi fani, tyylimme eivät oikein kohtaa mutta omaat vahvan oman tyylin. En olen myöskään kovin paljoa blogiasi seuraillut mutta ilmeisesti vastaat aivan mahtavasti negatiivisiin kommentteihin! Todella kiva ettet jaksa "suutahtaa" kuten monet muut bloggarit vaan vastaat jättäen positiivisen viban. Huomaa kyllä että olet asiakaspalvelija ;D Kaikkea hyvää sulle ja blogillesi!

Anna kirjoitti...

Mahtavaa, onnittelut! Hyvä veto JC:ltä, todella:)

Jii kirjoitti...

Makeeta, onneks olkoon! :) JC-blogi menee ehdottomasti myös kirjanmerkkeihin.

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

hyvältä näyttää tuo JC-blogikin! :-)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Onnea, tosi hieno juttu! :) Olet kyllä huippu valinta JC:n blogiin. Miekin olen odottanut, että koska sut bongataan jonnekin ja nyt se toteutui, hyvä.

Nimetön kirjoitti...

Vaikka kuinka yritän niin kommentointi ei vaan onnistu jc-blogin puolelle. vaikka kuinka painan "lähetä"-kohtaa, se ei vaan lähde! :D auta!

Piret kirjoitti...

Kaikille yhteisesti: Kiitos onnitteluista :D

Anonyymi: hyvä kun ilmoitit, pitää heti katsoa mistä kiikastaa :)

Piret kirjoitti...

Anonyymi: JC blogiin kommentoidessa sähköpostikenttä on pakollinen täytettävä, jotta kommenttisi lähetetään. (osoitetta ei näytetä muille.)

Täytitkö siis myös s-posti kentän ja siltikään ei suostunut lähettämään kommenttia ?

Lotta kirjoitti...

Ciao, mä yritin kommentoida Jc-blogiin. Niin yritin nytkin, eikä edelleenkään onnistu! Nimimerkki on, samoin sähköposti ja kun "lähetä"-linkkiä painaa, mitään ei tapahdu. Onkohan vika vaan mun koneella?

S I L V E R kirjoitti...

onnea

//silver

saara kirjoitti...

hienoo!
ja jos oon oikein ymmärtäny, nii oot jc:llä töissä, vai?