perjantai 26. helmikuuta 2010

old bustier

huomenna olisi taas tarkoitus lähteä piipahtamaan helsingin suunnassa ja koluta läpi ainakin Fashion kirppis ja Dieselin kemut. koko viikko hujahtanut taas niin nopeasti ja hirveässä kiireessä, että huomiseen aamujunaan ehtiminenkin tuntuisi olevan työn takana.

muusta en tiedä, mutta mukaan pakkaan ainakin vanhan korsetin, jota yritin luovuuden puuskassa hieman ehostaa rannekoruja katkomalla ja edelleen korsettiin kiinnittämällä. mutta kun ei ehdi niin ei. koevedoksen näette kuitenkin alakuvassa nuppineuloilla  mallinuken päälle kyhättynä - ja jos vain uskotte kun sanon, että viritys näytti luonnossa julmetun hienolta.

luonastauolla hain vielä huomista iltaa varten oikeansävyisen punan, joka tuntuisi olevan kaikin puolin mainio ostos -  make up storen sävy pout - kirkas, lämpimään taittuva ja tarpeeksi kuiva pysyäkseen aamun tunneille asti edes jossain määrin paikoillaan.

ihanaa viikonloppua ! pahoin pelkään, että ehdin takaisin vasta sunnuntaina.translation //  I tried to add some wawawoom to my old bustier, but since I didnt have enough time i must  finish this another time. those silver chains are actually bracelets from JC - just need to be cut down and sewn to right places.

7 kommenttia:

ZANAH kirjoitti...

Great idea :) Mon Mode Blog

Nimetön kirjoitti...

Sä oot oikeesti ihan mieletön ideariihi koko nainen :D Blogisi on todella inspiroiva ja ihana !

Nanna kirjoitti...

näyttää kyllä tosi hyvältä toi ketjujuttu! toivottavassti ehdit ompeleen kiinni ne!:)

Lotta kirjoitti...

Miten keksitkään näitä! Toi on UPEA, ihana! Pidä kiva viikonloppu :)

emmi-annina kirjoitti...

upea luomus! tää blogi on ihan mieletön inspiraation lähde, kiitti :)

Nimetön kirjoitti...

Milloin kyllästyt tilpehööriin, ketjuihin ja niitteihin?
Ne ovat vain mauton lisä muuten niin klassisiin ja yksinkertaisiin vaatteisiin. (ei tarkoita tylsää, tylsä on eri kuin tyylikäs ja klassinen).
-Johanna

Piret kirjoitti...

Zanah: thanks :)

anonyymi: kiitos :)

nannasofia: en ehtinyt, mutta hyvin toimi ilmankin :)

Lotta: :) kiitos

emmi: mahtava kuulla ! :D

Johanna: varmasti hyvinkin pian :) ja aika naulankantaan osuit tilpehöörien osalta.