tiistai 9. helmikuuta 2010

partymode

vielä kun huomisen ja torstain jaksaa tehdä töitä kellon ympäri ja siihen vielä opiskella kylkeen, niin perjantaina palkitaan. lippa vinoon ja helsinkiin viuhumaan koko viikonlopuksi parhaimmassa seurassa !

tämä ainut  vapaahetki ennen perjantaiaamua käytetään siis juhlakamppeiden syynäämiseen ja valitaan kirsikat kakusta. kun pakkausfilosofia kuuluu - enemmän on enemmän - on koko prosessi mietittävä huolella. osan aikaa toisten nurkissa pyöriessä on kohtuutonta vaatia kanssaeläjiä sopeutumaan kenkäkassien ja lämpörullien tukkimaan kerrostalohuoneistoon.

kuvissa vilahtaa myös jotain uutta. ystävälle lahjankorvikkeena ostettu hopeinen lohikäärmesormus - löydetty hämyisestä basaarista tampereen asematunnelista. näitä ehtii ostaa sopivasti siinä ajassa kun vr hoitelee sulle uutta junaa kun edellinen ei koskaan tullutkaan.

transaltion // just some things im planning to take with me to helsinki next weekend. going to be huge party on friday and saturday. cant wait !

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

IHANA ! saanko mä olla se ystävä, pliiiiis ?

annu kirjoitti...

Miten vaateliikkeessä saa edes noin paljon tunteja kuin sinä teet? Et varmaan nosta opintotukia ollenkaan?

Piret kirjoitti...

anonyymi: :) ehkä seuraavalla kerralla.

annu: kaksi työtä samana päivänä peräjälkeen. :) ei siis pelkästään vaatehommia.

ess1 kirjoitti...

ystävä kiittää! on se hyvä, ettei ne junat aina kulje :) pus

Nimetön kirjoitti...

missä toisessa paikassa oot sitten töissä ? :)

EllaMatildaX kirjoitti...

Toi hattu on niiin magee! :D Ja hei, ihan mahtavaa että joku jaksaa painaa kahta duunia ja koulua samaan aikaan :o Tai no eihän se mahtavaa ole, mutta ihmeellistä miten joltain löytyy voimat siihen. Ja rankka työ vaatii ehdottomasti rankat huvit ;)

Piret kirjoitti...

ess1: ole hyvä kuomasein :)

anonyymi: en paljasta ;)

Ella: se on ! löytö vanhan tavaran liikkeestä. ja tosiaan, saapahan rankat huvit työn vastapainoksi ;)

Lotta kirjoitti...

Tee joskus joku meikkipostaus miten meikkaat arkena + bileiltana! Tai jos et halua mitään vaihe vaiheelta postausta niin esittele meikkipussin sisältöä!

Nimetön kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa - ehkäpä taas tiedossa bilepostaus ja vieläpä helsingistä! :) Muista pitää kamera messissä. Huisia viikonloppua ja kiitos laadukkaasta ja inspiroivasta blogista..<3

Piret kirjoitti...

lotta: meikkipussin läpikäynnin voin hyvinkin tehdä :)

anonyymi: kiitos ! ja jos hyvin käy, niin kaksi bilepostausta :) kamera on mukana kyllä

S I L V E R kirjoitti...

Kohta räjähtääää!!!

//silver