tiistai 9. helmikuuta 2010

aroma suede

vaikea uskoa, että kevätuutuuksia pullistelevat kaupat eivät saaneet eilisellä helsingin visiitillä tätä bloggaajaa oikein innostumaan. olin jo alunperin valmistautunut hankkimaan ainakin vaaleaa kenkäkaappiin ja jotain tulevaa viikonloppua silmällä pitäen, mutta loskassa tarpominen vei kaiken innon koko touhusta. eikä rehellisesti sanottuna Beamissa eteeni täysin varoittamatta ilmestyneen Acnen mokkarotsin jälkeen mikään tuntunut enää yhtään miltään - etenkään tarpeelliselta tai ostamisen arvoiselta.

vielä kun sama rotsi pelmahti esiin jumalaisena vaaleana versiona Gaudetessa, päätin luovuttaa.  on kova juttu huomata, ettei kevät saavu ilman jotain tiettyä vaatekappaletta. käykää edes hipaisemassa tätä takkia, niin tiedätte mitä tarkoitan.


translation // I saw this Acne jacket yesterday in helsinki and now im obsessed with it. its the most divine piece of  clothing ive touched in a long long time. gosh, fairy godmother please let me have it ?

10 kommenttia:

annab kirjoitti...

Ah, toi on kyllä niin mahtava, varsinkin vaaleana! Harmi vaan että hintakin on hmm... vielä mahtavampi :D

Janita kirjoitti...

ahh ihana rotsi. varsinki toi vaalea versio.<3<3<3

Nimetön kirjoitti...

Mustana tollanen tänne! Ihana on! <3

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana<3<33 Mustana voisin tuon ennemminkin kyllä ottaa, mutta ehkä se johtuu siitä, että olen tylsä ja pelaan aina näissä värivalinnoissa niin "varman päälle", että kaikki varmasti sointuisin kaikkeen. Niin ei kuitenkaan ikinä käy :D

Sugar Kane kirjoitti...

Hiplailin tuota vaaleaa Hki 10:ssä, enkä ole ajatellut paljon muuta kuin mokkahapsuja sen jälkeen... Vähän sama juttu muuten kuin sulla, juuri mikään kaupoissa ei vielä ainakaan innosta pakkomielteen tavoin. No, onhan kevättä vielä edessä :)

Piret kirjoitti...

anna: no näin on. :)

mersey: :)

Anonyymi: musta on kyllä hintansakin puolesta paremmin saatavilla :)

Emilia: vaalea olisi upea kevääseen mustien arkimekkojen kruunuksi, mutta musta kai se on kaiken järjen mukaan käytännöllisempi..

Sugar Kane: onneksi tuo mokan tuntu ei ole vieläkään hävinnyt sormenpäistäni. Aivan jumalainen rotsi, niin pehmeä ja eloisa. olen melko varma että syntymäpäivälahja on nyt valittu ;)

Nimetön kirjoitti...

sitä saa myös nelly.comista, ja siinä tapauksessa sen voi maksaa erissä ;)

Nimetön kirjoitti...

siis mitä?! suorastaan rikoshan on jos tuota et ostanut! ja ehdottomasti vaaleana!

Nimetön kirjoitti...

Ompas tutunnäköinen! Nyt muistankin, että tuota saa Nelly.comista juuri mustana enää M kokona :) On aika mahti takki täytyy sanoa!

Lotta kirjoitti...

Kuinka paljon tuollainen maksoi? Ihana! Keväällä, viileinä kesäiltoina... Ounou <3