maanantai 15. helmikuuta 2010

day two

koska seuraaviin juhlakuviin vierähtää ainakin muutama viikko, voin hyvällä omatunnolla ladata tänne vielä parhaimpia otoksia lauantain ystävänäpäiväkemuista. taasen upeita ihmisiä, kuohujuomaa, jenny woo, dtm ja yöruokaa. suurimmasta osasta kuvia huokui taas kerran vaikuttavaa ylisuorittamista kuvattavien osalta - pose like u mean it, less is just dull and ordinary.

napatkaa kuvista ainakin Vesan Alexander McQueenin militanttitakki, viilletyt farmarit, Simonin sulkakorvakoru ja Mertin niititetty naamavetoketju. ihan peruskauraa.
 
 
 translation // some cool pics from saturdays valentinesday party. note the young and very talented finnish designer Mert Otsamo whos wearing a studded zipper around his face. damn fierce. gotta love him.

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömän upeita kuvia! Tosi inspaavaa settiä, kiitos näistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan väristä huulipunaa sulla, mikä merkki ja sävy, jos saa kysyä? :) Näytätte ihan sairaan upeilta näissä kuvissa!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi jeesus, mikä julkkiswannabe olet yhtäkkiä? Sanoppa kauan olet "tuntenut" nuo ihmiset? Pidin aiemmasta sinusta kun et sen koommin pröystäillyt kuvillasi mitä nyt teet :(
-Christa

Anonyymi kirjoitti...

pakko sanoo et mua alkaa pikkuhiljaa ärsyttään vähän se et sul on _aina sama ilme (bilekuvissa). vaikka mitäpä sitä ilmeilleen mahtaa mut, silti......

Piret kirjoitti...

anonyymi: kiitos :)

Anonyymi: voi kiitos. huulipuna on Lumenen wild rose sarjan sävy 109 Time for party :)

Christ: no voihan, tämä ei ole tarkoitukseni. parannan tapani.

anonyymi: :) taidan olla yhden ilmeen nainen. teen parhaani tämänkin asian suhteen, mutta liikoja ei kannata odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

muakin on alkanut ärsyttää blogin "wanna be hanging out with the Helsinki cool gang-gays in DTM"- asenne ja ikuiset köyristysposet Mertin kanssa.

En tiedä onko se tarkoituksesi, mutta olen huomannut ärsyyntyväni tietynlaisesta huomionhakuisuudesta. Mutta, sun blogi ja tottakai kirjoitat ja pistät tänne sellaisia kuvia kuin itse vaan haluat, kaikkia ei voi eikä pysty miellyttämään. Vaikka itse asun Hki, minusta oli mukava seurata jo nkun tyylikkään ihmisen blogia, joka KERRANKIN on jostain muualta kuin täältä saman muotijengin piireistä.

Hyvää jatkoa sulle!

Hanna

Lotta kirjoitti...

Ihania kuvia <3

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka on joidenkin julkkisten kaveri/ystävä, ei se tarkoita että Piret olisi jonkinlainen wannabejulkkis. Hän nyt vaan sattuu olemaan heidän ystävänsä :)

Piret kirjoitti...

Hanna: harvoinhan minä helsingissä ylipäätään käyn. mutta jätetään jatkossa juhlapostaukset tekemättä. toisaaltahan se on harmi, koska näistä illoista saa melkoisen hienoja yksityiskohtia ja inspiraatiota aina tallenettua kameralle.

Lotta :)

Anonyymi: koko termi wannabejulkkis on muutenkin kovin hämmentävä :) harmi kun tästä nyt kehkeytyi moinen haloo.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä ! Nää helsinki postaukset on ihan parhaita. Upean näköisiä ihmisiä ja hienoja kuvia.

Caro kirjoitti...

Älä toki jätä bilepostauksia kokonaan pois! Tosin itseäkin enemmän ärsyttää kuin ihastuttaa, aempi piret parempi :) Olet varsin jalat maassa tyyppi, sen käsityksen ainakin minä olen saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Annetaan Piretin nauttia kun on päässyt ''porukoihin''.;) Oijoii.
Et vain koittaisi näyttää täällä blogissa liian vääristynyttä kuvaa elämästäsi.
Näiden ihmisten oikeat ystävät ihan huvittuvat tällaisestä.

Piret kirjoitti...

anonyymi: oikeassa olet! kuvat todella antavat vääristyneen kuvan elämästäni. oikeasti se on työntäyteistä ja ehdottoman glamour vapaata. muistelen näitä hienoja iltoja siis täysin sydämin.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi hyvänen aika taas!

Ensinnäkin noihin poseerausilmeisiin ja asentoihin on pakko kommentoida, että HYVIN HARVA bloggaaja on ammattimalli ja/tai näyttelijä, joten meiltä maallikoilta tuskin voidaan vaatia sellaisia taitoja.

Mie oon vissiin ihan täysin landespede (mut mie oonki susirajan takaa jänkhältä eli Lapista ;D), kun en ollenkaan ymmärrä tai näe Piretissä jotain wannabe-julkkista! Sitäpaitsi tälläiset postaukset on kivoja ja inspiroivia, joten keep them coming ja pää pystyyn. :)

Lotta kirjoitti...

Ehdottomasti vielä bilekuvia, juurikin noiden yksityiskohtien, ihanien vaatteiden ja asusteiden takia!

XXX kirjoitti...

Suomalaiset on niin huvittavia. Ihan kuin muutama julkimo, nyt tekisi elämänlaadusta jotenkin parempaa ? Piretillä on tasan oikea asenne, ja hän uskaltaa heittäytyä tällaisiin tilanteisiin. Tämä nainen on inpiroiva ja kaikkea muuta kuin tylsä. Olet mahtava :D

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai bilepostauksia! Ei sillä ole väliä ketä sun kaverit on tai muuta, outoa porukkaa täällä taas selittämässä. Ois kiva saaha noihin bilepostauksiin lisää kuvia susta :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oli pakko kirjottaa, mua ei hetkauta lainkaan mitkään Mertit eikä muut "julkimot", niitähän täällä hesassa pyörii enemmän ja vähemmän. Itse takerrun tuohon sanaan "ystäviä", olet muutaman kerran käynyt JC:n kemuissa napsimassa valokuvia ja nyt he ovat sinun ystäviä? Noissa piireissä on suurin osa tuttavia mutta ymmärrän toki kun keski-suomesta reissaa tänne uusien "ystävien" luo juhlistamaan, onhan se hienoa...
Silti, jatka postauksia mutta vähempikin riittää. Sulla on hyvälaatuisia kuvia kuitenkin, sen takia jo selaan sivujasi!

MH kirjoitti...

Voi ihme mitä nillitystä taas. Ihania kuvia! Mua nämä ainakin inspiroi.

Jii kirjoitti...

Mieltä ylentäviä kommentteja taas täällä.. Whatever. Sen verran toki täytyy tähän sanoa, että mä en edes tunnistanut noista kuvista ketään julkkiksia, se tosin kertonee enemmän minusta kuin mistään muusta. Jatka ihmeessä Piret näiden kauniiden bilepostausten sarjaa, kyllä suurinta osaa kiinnostaa. :)

saara kirjoitti...

YLLÄRIII sun ja mertin pose 8D

oona kirjoitti...

EIII nää on ihania ja todella ihania vielä lisäksi super ihania nää bilepostaukset ! Älä todellakaan hyvä nainen lopeta niiden tekemistä :-o Mulle on ihan sama, kuten varmaan yli puolille muillekkin teetkö vaikka joka päivä bilepostauksia ! Kuvat ja asut on ykkössijalla kuten kuuluukin ! Oot mahtava <3 oonasi.blogspot

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin kummallista taas! Eikö ihmiset tajua, että tämä on blogi - ei mitään pakkoruotsia! Jos ei juuri tämä Piretin blogi miellytä niin seuraa jotain muuta blogia. Bloggailun pitäisi olla hauskaa ja inspiroivaa puuhaa - eikä tuollaisia ihme kyräilykommentteja nostattavaa. Minusta bilepostaukset ovat mahtavia - viikonloppuisinhan ihmisest ovat yleensä parhaimmillaan ja jaksavat panostaa tyylinsäkin enemmän. Keep those pics coming honey! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ku otat vähän epäystävällisemmätki kommentit hymyllä vastaan ! :) Ja EN nyt tarkota tän postauksen kommentteja, ihan yleisesti, oot aina ottanu ! Ei voi muuta kun ihailla, OOOH. :-000000 :)
Viimenen kuva=<3
Kaikki taas upeina, erityisesti sä <3 :>
/Cecilia

Miia-Maaria kirjoitti...

mert on niin ihku.
upeita valokuvia!

Annika kirjoitti...

biletyskuvat on aina kaikista parhaimpia! musta on kivaa, että näkee vähän muidenkin ihmisten erilaista ja upeaa pukeutumista!

Juillian Falaraki kirjoitti...

Ollaan oltu samoissa bileissä, me tosin tultiin sinne tosi myöhään, ehkä olit jo lähtenyt kun ei törmätty! Tai sitten oon ollut niin boogiessa että on näköä haitannut... Jennyssä oli muuten aivan ihana ruusun tuoksu, huomasitko? Kerrankin baarissa tuoksui joku muu kuin kaatunut juoma ja hiki :D