torstai 7. tammikuuta 2010

plain lace

uusi pitsikerrasto kutkuttelee jo siinä määrin, että on pakko miettiä käyttömahdollisuuksia niille keleille, kun ei voi vielä kirmata kevätkaduilla pelkkä pitsi säärien suojana.  ennalta-arvattavin ratkaisu lienee pukea ajan runtelemat - tai väkisin särjetyt - farkut pitsin päälle, joka kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaankin toimii.

toinen versio on toteutettu äidin kaapista omittujen vanhojen silkkihousujen ympärille - mahtavan väljät lahkeet rennosti rullalla ja legginsin lahkeensuu kengän varteen piilotettuna.  lahkeen alta pilkistävä ihonmyötäinen pitsikaitale riittää hyvinkin olemaan se pieni yksityiskohta muuten yksinkertaisessa asussa.

housuista ei ole tähän hätään parempaa kuvaa, mutta perästä  kuuluu. korkeavyötäröiset silkkipöksyt ovat kaikessa keveydessään takuulla lyömättömät kesähousut, joita tulette näkemään vielä niukkaan yläosaan ja jättinutturaan yhdistettynä monet kerrat tulevana kesänä.9 kommenttia:

getpalmd kirjoitti...

Toimii! :-)

Lotta kirjoitti...

Näyttää tyylikkäältä, mutta nyt en tullu ylistämään blogiasi miljoonatta kertaa vaan sun kirjotustyyliä. osaat kirjottaa tosi kauniisti ja ihanalla tyylillä, mikä sekin koukuttaa lukemaan blogiasi. kuvailet tyyliäsi ja vaatteitasi niin hyvin että voin kuvitella hulmuavat silkkilahkeet kun kävelet kesäkadulla. muhkeen nutturasi kanssa. keep going girl!

Lotta kirjoitti...

Ps. lähti muotiviikkojen bloggariehdotus juuri, ketäköhän äänestin ;) Toivottavasti kaikki muutkin tajuaa että olet yksi tyylikkäimmistä bloggaajista ja osaisit napata upeimmat luomukset, ihanimmat asut ja ne pienimmätkin yksityiskohdat muiden vieraiden asusteista!

Aurora kirjoitti...

sporttailin tuollaista yhdistelmää viime keväänä mustien revittyjen farkkujen ja pitsisukkisten kanssa, mutta vaaleiden kanssa näyttää ehkä vielä hauskemmalta :)

Nimetön kirjoitti...

Yhdyn Lotan kommenttiin! Kysyn vielä perään että minkä merkkinen sun valkoinen kynsilakka on. Kiitos vastauksesta.

Katri kirjoitti...

Pitsi yhdistettynä vaaleisiin repaleisiin farkkuihin todellakin toimii.

Janni kirjoitti...

Looks lovely:)

(Voi damn kun löysin tän blogin vasta nyt!:o)

raita 2 kirjoitti...

niin ihanan upeat kengät oi että !
ja pitsi + farkkukangas on mahtava yhdistelmä <3

http://www.raita2.blogspot.com/

Piret kirjoitti...

getpalmd: :)

Lotta: voi kiitos ihana ! mahtava lukea tällaisia kommentteja ! Tukholmaan olisi mahtava päästä, pidetään peukut pystyssä ;)

Aurora: vaaleiden kanssa tulevat varmaan hieman enemmän vielä framille, mutta musta kuulostaa myös lupaavalle :)

Anonyymi: :), lakkani on Mavalan !

KatriK: :)

Janni: no samperi, parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

raita2: kiitos :)