keskiviikko 6. tammikuuta 2010

laukkuhaaveita

musta Biasian nahkalaukkuni alkaa olla siinä pisteessä, että pätevä korvaaja olisi pian löydettävä. reilut viisi vuotta palvellut laukku ei ole vielä tähän päivään kohdannut vertaistaan, joten isoihin saappaisiin pitäisi seuraajan astua.  en liikoja vaadi, mutta veskan tulisi olla ajaton, tarpeeksi tilava, käytännöllinen sekä ehdottoman kaunis ja laadukas - koska yhteinen elomme tulee olemaan pitkä ja antoisa.

harhailu nettiputiikkien laukkutaivaissa ei ole tuottanut minkäänlaista tulosta ennen tätä - Chloen musta Gemma laukku Raffaello-Networksin talvialennuksista vastaa vihdoin unelmalaukun määritelmääni millilleen. tästä hetkestä lukien alkaa laukkukassan kartutus, ja likoon laitetaan  niin tulevat syntymäpäivälahjat kuin joulupaketitkin.

kättä pystyyn te yksityiseen laukkuprojektiin mielivät sijoittajat - tähän projektiin mahtuu.


pic

9 kommenttia:

oona kirjoitti...

Upea laukku kyllä:-o !

http://oonasi.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

oi onpä nätti! minkä hintanen mahtaa olla? :)

Katri kirjoitti...

Mikä onkaan ihailtavampaa kuin sijoittaminen laadukkaaseen, ajattomaan ja kestävään unelmalaukkuun! Tusinatuotteet voi jättää kauppaan ja ympäristö kiittää - ja niin kittää muuten rahapussikin, jos katsotaan pitkällä tähtäimellä :) Ei muuta kuin säästöpossu esiin.

J kirjoitti...

oi, tuon takia kelpaa jo vähän säästääkin!

Eveliina kirjoitti...

Lucky you, mun Biasia-laukkuni kesti aikoinaan 2 viikkoa. Tuo Chloe on kaunis!

regs, Prefecta

http://anotherfabday.blogspot.com

Lilou kirjoitti...

Chloe on kaunis ja tyylikäs!

Itsellänikin on laukkusäästäminen menossa mustaan pelastajakassiin, vanha luottokamu kun koki karvaan kohtalon joku aika sitten. Olen saanut pidättäydyttyä korvikkeiden hankinnasta, ja tähtäimessä olisi uuden laukun hankinta maaliskuiselta Nykin reissulta :)

annab kirjoitti...

Oi että, toi on kyllä kauneimpia laukkuja mitä oon nähnyt pitkään aikaan! :o Ja ihan varmasti kestää aikaa.

Lotta kirjoitti...

Onko täydellisempää laukkua? Juuri sopivan muhkea, mutta silti sopivan jämäkkä. Itselläni on maenossa harmaabuumi, tuollasen kun saisi harmaana...

Arez kirjoitti...

KIIITOS Piret ku löysit mun unelmien laukun. <3