perjantai 29. tammikuuta 2010

perjantaita

voi tätä ilon päivää. sain vihdoin ja viimein toimitettua uudenvuoden päivänä simahtaneen läppärini korjaukseen vain kuullakseni, että kone on kunnossa, mutta se pistorasia mistä olen yrittänyt konettani ladata on mitä ilmeisimmin vailla toimivaa sulaketta. ehdin jo maalailla piruja seinille uuden koneen hankinnasta ja kaikkien tiedostojen katoamisesta, ja koko tämän ajan kone on ollut täydessä iskussa. hieman nolotti kuulla konetohtorin uutiset.

nyt ilta on vierähtänyt suosikkisaitteja ja - blogeja selaillessa ja samaa jatkuu  kunnes nukahdan. huomenna luvassa parasta seuraa ja kuplivaa. nautinnollista viikonloppua, palataan toivottavasti jo huomenissa. saatoksi muutama vanha kuva armaan koneeni kätköistä. sanomattakin selvää että kevättä ja kuivia katuja kaivataan jo !5 kommenttia:

ZANAH kirjoitti...

You are so perfect and I find your style very inspiring! :) Mon Mode Blog

Nimetön kirjoitti...

Oot aivan upee! En tajuu miten voi olla noin täydellinen tyyli. kateus iskee ja kovaa :)

mariaa kirjoitti...

kuinka pitkä olet?:)

Mimi kirjoitti...

Mistä toi ihana punainen boyfriend blazer on? Ite tilasin samankaltaisen (tai ainakin luulin aluksi niin) ebaysta, ja sain jonkun ihan hirveän kauluspaita kammotuksen.. Nyt etin uutta ja mietin että mistä kyseinen takki on?? :)

Piret kirjoitti...

Zanah: oh my, thank you. thats so kind of you !

Anonyymi: kylläpäs täällä on melkoisia kommentteja :) voi kiitos Sinullekin !

mariaa: aika olemattomat 162 cm :D

Mimi: punainen bleiseri on kirpputorilta :) sieltä kannattaa etsiä, kauppojen tarjonta on aika heikkoa punaisen suhteen..