torstai 28. tammikuuta 2010

dynamic

maltillinen kiilakorko, avoin kärki, kauan kaivattu etunyöritys ja virtaviivainen ulkomuoto -  kiitos paikallisen andiamon näyteikkunan nämä napattiin mukaan ruokatunnilla. tyylikäs kangastossu, joka kestää nurisematta kesäsateet ja - lammikot, onkin puuttunut kaapista jo liian pitkään. sanoisin jopa, että mittatilaustyötä kesäkenkä ongelmiini.

kyseessä on Vagabondin dynamic kiilakorot, josta saatavana myös luonnonvalkea versio. tosin vagabondilta on tulossa kauppoihin hyvä satsi muitakin kiilakorkoja, jotka ovat vähintään yhtä päteviä kuin nämä kaunokit.
translation // new wedges from Vagabond.

19 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

minkä hintaiset?

Alma kirjoitti...

Toimii oikein hyvin! Kuten myös nuo haaremihousut.

Christina kirjoitti...

Aijai, mitkä ihanuudet!

Nimetön kirjoitti...

ihanat!paljonko oli hintaa?

Winna kirjoitti...

Sulta tulee aina luottovarmaa tekstiä, tyyliä, inspiraatiota ja ihannointia. Seurassasi on mukava aloittaa tai lopettaa päivä :)

Siru kirjoitti...

Tosi kauniit!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: 65 euroa :)

Alma: nämä ovat kyllä loistokengät !

Christina: ;)

Anonyymi: 65 €, eli oikein sopuhintaiset

Winna: kiitos kommenttisi alkoi minunkin aamuni hymyssä suin :D ihana lukea tällaista palautetta.

Juliet: ja todella mukavat myös

Nimetön kirjoitti...

mua naurattaa niin paljon aina erilaiset muotiblogih kuvat kun mietin miten ne on otettu. hahahaha. ootko maannu maassa ja ähkiny kameran kanssa..
hauskaa!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: joskus pitäisi tehdä postaus näistä kuvaussessioista. Eli oikeassa olet, ihan älytöntä puuhaa. Nämä kuvat on tosin otettu ihan tuolilla istuen :D

Nimetön kirjoitti...

Aiiivan ihanat! Tuollaiset olisivat enemmän kuin tervetulleet omaankin kaappiin, valitettavasti avokki lienee eri mieltä... Minulla on kuulemma liikaa kenkiä (Haloo, miten niitä muka VOI olla liikaa??).

Tulipa mieleen, että sinullahan on ne paljettilegginsit? Raapivatko paljetit toisiaan kävellessä? Itse ostin hetki sitten moiset kapineet ja en tiedä miten noiden kanssa voisi kävellä ilman että paljetit rahisevat toisiaan vasten...

Täytyy sanoa, että sinulla on aivan mahtava tyyli! Löysin blogisi eilen ja selasin sen siltä istumalta läpi!

Nanna kirjoitti...

ihanat!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: voi kiitos, mahtava saada uusia lukijoita ! Paljettilegginsit olen jo lyhentänyt pyöräilyshortsimittaan, mutta kyllä ne penteleet hieman pistelivät käytössä. Lähinnä koska saumoissa paljetteja oli taipunut osittain myös nurjalle puolelle eli osuivat suoraan ihoon :)

nanna sofia: :)

Nimetön kirjoitti...

noi on kyllä hienot kengät, nehän taisi olle beigeinä trendissä. jo trendin kuvat nähtyäni ajattelin suunnata kaupoille ja nyt tunne vaan vahvistui :). keskustaa kohdens siis!

Rita kirjoitti...

Voih, rakkaus. Säkös sit sen ainoon 40-koon veit jykylän andiamosta? :D Onneksi sain brandosilta tilattua omani kun vagabondinkin nettiputiikista loppu, vieläpä ilman postikuluja! Ihanaiset.

Ja ihanainen blogi.

S I L V E R kirjoitti...

leggingsit!mikä merkki?tahtoo.
//silver

Piret kirjoitti...

Rita: kiitos ! en vienyt, kokoni on 37 :)

Silver: JC:n legginsit :) ainakin Jyväskylästä loppuunmyyty. ja varmaan myös pääkaupunkiseudulta. Joensuusta löytyy vielä :)

S I L V E R kirjoitti...

fcuk.
lähettäiskö ne mulle nuo legarit Joensuusta? heh

Piret kirjoitti...

Silver: lähettävät varmasti ! tarkistan vielä huomenna onko meillä jyväskylässä yhdet jäljellä, vai menikö nekin jo. varmaan koko m/l ? (vain kahta kokoa, ja toinen on xs/s )

Arez kirjoitti...

Kuolasin kerran työharjotteluni kuvaksissa aika pahasti noiden vaaleiden versioiden perään. Sillon niitä ei ollu vielä kaupoissa, mut nyt on varmaan pakko mennä kotiuttamaan omani.