tiistai 12. tammikuuta 2010

newstuff

kaikki läpikuultava ja pitsinen tuntuu nyt kiinnostavan. vakaasti uskon että tätä jatkuu vielä pitkälle kevääseen, jolloin näitä hentoja materiaaleja sopii jopa käyttää säiden puolesta. pitsijumpperin lisäksi hamstrasin jo valmiiksi lisäpitsiä - alennuksesta, vaikka niin uhosin kiertäväni kaukaa kaiken viimesesongin tavaran ja keskittyväni vai tulevaan.

 minzin alerekistä kympillä irronnut Soaked in luxuryn pitsipaita  on täydellisen läpikuultava toimiakseen jakkujen alla ja mustien alusvaatteiden kanssa ihan siltään. samaisesta putiikista löytyi vielä takataskulliset nahkalegginsit, joista kuvamateriaalia toivon mukaan jo huomenissa. rehelisyyden nimissä olisin varmasti pärjännyt ilmankin, mutta pitsipaidan kanssa puoli-ilmaisten nahkahousujen sovittaminen oli kohtalokas virhe - uskotte varmasti.

uutta varustuksessa myös Chanelin vaalean oranssi kevätlakka, Fizzy Orange 307.9 kommenttia:

Teresa kirjoitti...

Onko tuo iso/pitkä sormus Fashionology:stä? Itse myös sellaista katsoin, mutta mun tuurilla sormus olisi ihan vääränkokoinen!

Nanna kirjoitti...

ihana pitsipaita! itekki ostin just ginatricotin alesta viimeinkin pitsipaidan :)

Nimetön kirjoitti...

AAAAA MÄÄ RAKASTAN SUN BLOGIA !!!! terveisin blogisi ihailia :D

Maria kirjoitti...

Vau, upeelta näyttää! ^^

Riikka kirjoitti...

En olisi uskonut että pitsipaita näyttää päällä noin kivalta!

Elinakui kirjoitti...

nuo sormukset, minulle!

minka kirjoitti...

Hei, kauan sulla kesti tuon ison sormuksen tuleminen Fashionologystä? Tilasin omani viime viikolla eikä vieläkään ole kuulunut, vaikka maksun suoritin heti :(!

Piret kirjoitti...

minka: sormukseni ei ole fashionologysta, vaan tilattu reilu puoli vuotta sitten ebaysta. en siis osaa auttaa tämän suhteen.

Lotta kirjoitti...

Itsellänikin on menossa pitsivillitys ja on ihana lukea täältä pieniä vinkkejä niiden käyttöön :) mulla on myös vaaleanpunainen pitsipaita ja se on hieman ongelmallinen, sillä mulle tulee aivan liian söpö, tyttömäinen ja joskus jopa possumainen olo :D
onko vinkkejä hentoon pitsiin? ehkäpä pitää kokeilla nahkaa ja niittejä jotta tulisi kontrastia :)