keskiviikko 13. tammikuuta 2010

layers

tylsältä talvipalttoo-lookilta pelastuttiin taas kerran kerrostamalla. valkoisella, ehdottoman kesäisellä, bleiserilläkin tarkenee kun alle kasaa päälekkäin paitaa, päälle turkisliivin ja kaulaan paksun villahuivin. olisiko ollut pitkästä aikaa näyttäytynyt aurinko, joka usutti näin uhkarohkeaan vetoon lähes kymmenen asteen pakkasessa, mutta hengissä ollaan ja ilman paleltumia.

asussa mukana myös eilen ostettu pitsipaita, joka korkean pääntien ja pitkien hihojen ansiosta näkyy mahtavasti päälle kerrostetun paidan alta. näen jo samaisen pitsin pilkottavan keväisessä auringopaisteessa huolettomasti napitetun valkoisen kauluspaidan alta - lisänään vain tummaa denimiä, keväinen tyvikasvu ja vanhat raybanin aviatorit.

lace shirt, soaked in luxury / blazer, 2ndhand / furvest, 2ndhand / leather pants, modström / ring, ysl

16 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Vaikutat hyvin itserakkaalta aurinkolasiesi kanssa TALVELLA. Mielestäni tyylisi ei ole kovin kummoinen, jos sitä vertaa ruotsalaisten blogien vaatekokonaisuus kuviin. Itsehän en sinua henk.kohtasesti tunne, mutta sinusta saa hyvin pinnallisen kuvan, toivottavasti osaat ottaa tämän kommentin rakentavanakritiikkinä:-)
-S

saara kirjoitti...

eihän sitä pitsiä tuolta alta näkynytkään kovin paljoa. ootko varma ettei tullu kylmä?

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kritiikki kirjattu. aurikolasien käyttämättä jättäminen aurinkoisina talvipäivinä on erittäin haitallista silmille, etenkin autoillessa aurinkolasit ovat ehdottomat lumisokeutta estämään. harmillista siis jos pelkät aurinkolasit saavat ihmisestä pinnallisen. itse käytän kesät talvet kun tarve vaatii.

saara: ei palele ei :)

Nimetön kirjoitti...

tosi makeita kuvia! tykkään paljon tosta asusta :)

Nimetön kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tyylitajusi on pettämätön! Upea asu, jälleen kerran. Harva saisi noin monivaiheisen kerrospukeutumisen näyttämään yhtään miltään, mutta sinä onnistuit siinäkin. Tyylisi on mielestäni poikkeuksellisen upea. Olen itse seurannut muotia ja tyylejä viimeiset 5 vuotta tiuhaan tahtiin ja reissannut paljon ulkomaita, etsien tyylillisiä inspiraatioita. Täytyy sanoa, että mielestäni olet yksiä tyylikkäimpiä näkemiäni ihmisiä.

Kiitos tyylikkäistä ja ennen kaikkea ideoita herättävistä asukokonaisuuksista! :)

t.Sofia

Nimetön kirjoitti...

kieltämättä olen myös monesti saanut blogin perusteella pinnallisen kuvan sinusta, mikä on harmillista:(
en usko että olet semmoinen, etkä vaikuta siltä kadulla tullessasi vastaan :)

Jenni / North and South kirjoitti...

aivan mielettömän upea turkisliivi! ihan täydelinen. ja toi, miten noi housut "sulautuu" kenkiin.. i like!

Nimetön kirjoitti...

aika jännä et porukka kutsuu sua pinnallisenoloiseksi. itse en ole näin kokenut, mun mielestä oot cool.
liian monet muoti/tyyli-bloggaajat ovat ärsyttäviä tai muuta, sinun blogiasi jaksan seurata.

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :)

Sofia: kiitos ihana. aivan ihana komentti, you really made my day :)

Anonyymi: harmillista. toisaalta kun puidaan ainoastaan niinkin pinnallista aihetta kuin muoti, niin vaikeahan siltä käsitykseltä on välttyä :)

Jenni: liivi on aareeni. saisi vain olla himpun pidempi..

Anonyymi: meitä on monen junaan :) toiset tarttuvat pinnalliseen puoleen, toiset habitukseen, jotkut ei voi sietää ja sitä rataa. mukava kuulla, että Sinä kuulut siihen joukkoon jotka tykkää :)

Nimetön kirjoitti...

En henkilökohtaisesti tunne sinua, mutta harmittaa puolestasi tuollaiset kommentit. Vaikutat mielestäni muotitietoiselta ja itsevarmalta nuorelta naiselta!

Enkä ymmärrä mitä rakentavaa siinä on että sanoo toista ihmistä itserakkaaksi.

Kauniita asuja sinulla on ollut pitkin talvea, en ole vain jaksanut kauhean aktiivisesti kommentoida.

Piret kirjoitti...

trés chic: rakentavan kritiikin käsite näyttää tosiaan olevan välillä hieman hakusassa. :)

Vastarannan kiiskiä löytyy aina, eikä kaikkia voi miellyttää. harmillista tosin, jos ihmiset ymmärtävät tarkoitusperäni väärin.

Kiitos kommentistasi, piristi mukavasti :)

Emppu kirjoitti...

Voi jestas, kai nyt MUOTIblogi on pinnallinen. Se, ettei blogi revittele koko elämääsi perheestä koiraan ja serkun vauvaan, niin ilmeisesti tekee sinusta pinnallisen ihmisen. Koska kyllä, tämä blogihan oletettavasti kertoo sinusta ja sinun elämästästi kaiken, muutahan ei ole. ;)

Plaah, jatka samaan malliin, ainoita muotiblogeja, joissa bloggaaja bloggaa vain aiheesta ja välttyy näin monelta aiheettomalta kriitikiltä omasta elämästään. :)

Nimetön kirjoitti...

Täällähän saa heti haukkuja jos ei ole oitis päänä kehumassa päästä varpaisiin. Uskaltaakohan ihmiset olla ihan omia itsejään, ettei vain olisi pientä mielistelyn makua ilmassa.

Emppu kirjoitti...

Itselläni ainakaan ei ole mitään syytä mielistellä minulle tuntematonta bloggaajaa. Jos niin haluaisin tehdä, tuskin jättäisin kommenttia lähes anonyymisti nimimerkillä. Lisäksi todettakoon, että harvemmin olen tästä blogista löytänyt vinkkejä omaan pukeutumiseeni, tyylini kun on "hieman" toisenlainen, mutta se kun pois sulje sitä, etten voi pitää tätä blogia mielenkiintoisena ja ennen kaikkea asiallisena, niinkuin aiemmin sanoin. Amen.

Anteeksi provosoituminen ano-kommenteille. :D

Nimetön kirjoitti...

No minkä ihmeen takia kriitikin kirjottaneen päälle hyökätään samantien? Mielenkiinnosta kysyn..

Piret kirjoitti...

nohnoh, kukaan ei hyökkäile ja mielipiteitä saa edelleen esittää. rauha maassa kaverit :)