keskiviikko 20. tammikuuta 2010

denim and leather

näissä pakkasissa on ainakin se hyvä puoli, että pukeutumis inspiraation ylläpitämiseksi, on koko ajan keskittävä uusi tapoja kerrostaa vaatetta - toppavaattet kun ei tänäkään vuonna houkuta arkipukeutumisessa.

tämän päiväinen versio tulee tässä - farkkushortsit nahkahousujen päällä. kerrankin saa rullata shortsien lahkeet tarppeksi ylös, ilman että tarvitsee kärvistellä jalkojensa kanssa. tahtoisin repiä joistain kirpparifarkuista todella minimittaiset shortsit repaleisella reunalla nahkahousujen päälle puettaviksi, mutta niitä odotellessa vanhat luottoshortsit saavat kelvata.

kuvissa näkyy myös aamulla kirpputorilta viidellä eurolla löytämäni vanha turkisliivi. aivan uskomaton aarre - lyhyttä karvaa, ihana harmaanruskea väri, ohut ja kevyt sekä naurettavan edullinen.translation // again its freezing here in Finland ! on my opinion, the only way to cope in these decrees is to add loads of layers on top of the other. today I was wearing denim shorts with a leather pants underneath and my new fur vest I bought 2ndhand this morning.

10 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Aaw oot niin luova <3

Nimetön kirjoitti...

aika hauska asu kyllä! turkisliiva vaikuttaa mielettömältä löydöltä. olisi kiva nähdä siitä tarkempia kuvia joskus :)

teetkö joskus postauksen, jossa on ohjeet sen täydellisen nutturan tekoon?

Piret kirjoitti...

Lotta: :) kiitos ihanuus

Anonyymi: voi teen ! olen luvannut sen jo ties kuinka monelle, enkä ole saanut vieläkään aikaiseksi. Mutta LUPAAN tehdä sen :D

turkisliivistä tulee vielä parempaa kuvaa myös.

ZANAH kirjoitti...

You always look perfect (Olet aina etsiä perfect)... I LOVE your style! :) Mon Mode Blog

Tinttu kirjoitti...

Mahtava löytö!

Hieno neuletakki tuossa alla, mahtaisitko kertoa mistä se on ja onkohan sitä vielä saatavilla?

Nimetön kirjoitti...

Ciao! Oon lukenut sun blogia kesästä saakka, ja täytyy nyt vihdoin uskaltautua toteamaan, että MAHTI BLOGI!!! Tykkään ihan hulluna! Keep up the good work! :) t. Susa

Christina kirjoitti...

Sun talvipukeutuminen on kyllä jotain erittäin kadehdittavaa. Itse sitä kadotti pukeutumisinspiraation jo ensimmäisten pakkasten jälkeen jonnekin, eikä sitä vieläkään ole löytynyt mistään.

Eli toisin sanoen tosi upea asukokonaisuus jälleen kerran!

Piret kirjoitti...

Zanah: aww thats so kind of you. thank you so much ! :)

Lovely Frog: :) neuletakki on ostettu viime keväänä Milanosta joltain katukauppiaalta. Enkä ole vastaavaa löytänyt mistään.

Susa: onpas mahtava kuulla :) ihanaa että joukosta löytyy näin uskollisia lukijoita :D

Christina: voi kiitos ihana ! inspiraation kadottaminen on erittäin helppoa näillä keleillä ja usein katoaa kyllä meikäläiseltäkin ;) mutta kyllä sitä aina jotain pientä keksii :D

Henna kirjoitti...

Ihana yhdistelmä tuo farkkushortsit ja nahkahousut. Mun on pakko kokeilla kyllä samaa, näyttää niin hyvälle! :)

Ja turkisliivi näyttää kans upealta, huippulöytö!

S I L V E R kirjoitti...

fashioooooooon!
you rock girl!

Puss

/silver