torstai 10. joulukuuta 2009

printattua

edellinen postaus keräsi melkoisen määrän mielenkiintoisia kommentteja, kiitos niistä. muodin eettisyydestä ja ympäristökysymyksistä on paljon mieluisampaa keskustella vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. ei se, mitä minä henkilökohtaisesti ajattelen ja niiden ajatusten tänne kirjaaminen, ole niin itsestäänselvää kuin näiden asioiden pohtiminen ystävien kesken. mutta ymmärrän toki myös sen, että olisitte kiinnostuneita lukemaan asiasta. vaikkakin vain yhden henkilön ajatusmyrskynä.

tämä blogi on nimenomaisesti perustettu kaikille muotiin liittyville turhamaisuuden ilmentymille mitä yksi ihminen suinkin voi osakseen ammentaa. siksi olen koettanut pitää kerronnan, kuvat ja tyylinkin kovin kepeänä. eihän sen toki pitäisi sulkea pois omien arvojen kertaamista eikä syvempää pohdiskelua - en vain ole katsonut tarpeelliseksi lisätä näitä blogini sisältöön sen kummemmin.
 
lopuksi vielä kuvina päivän vetimet ja uusi printtipaita jc:stä. miesten paitoihin täydellisen koukuttuneena odotan nykyään uusia printtipaitoja myymälään kuin kuuta nousevaa - todella laadukkaita paitoja, jotka vain paranevat ikääntyessään.

makoisia unia muodin ystävät.shirt, jc  / jeans, Crocker / bag, Mulberry / coat, 2ndhand / boots, 2ndhand

22 kommenttia:

Jenni / North and South kirjoitti...

voi vitsi, mahtava toi alimman kuvan paita! taas yksi joululahjaidea lisää PY:lle, kiitos vinkistä! ;)

essi kirjoitti...

nyt on kyllä jo pakko pistää jotkut farkut riekaleiks! ;-)

Nimetön kirjoitti...

Mitä tuossa paidassa tuo teksti tarkoittaa? :)

Lotta kirjoitti...

Mä ainakin olen ihan kikseissä sun blogista, ilman mitään sen syvällisempää. Tietty olis joskus kiva tietää susta joitain faktoja, ihan vaan että mitä oot opiskellu, mikä on haaveammatti, lempimusaa tai leffoja, mitä vaan! Ois ihanaa saada susta enemmän irti <3

Laura kirjoitti...

ei vitsi tota "viski"paitaa!!! kelpais kyl mulle ja vielä enemmän poikaystävälle!:)

ps.mahtava blogi, luen joka päivä:)

Ret kirjoitti...

Näytät upealta - as always.

Ymmärrän täysin tämän "kommenttihyökkäyksen", tosin toivoisin että ihmiset osaisivat lähestyä asiallisemmin ja vähemmän kärkkäämmin.

Sinusta helposti saa kovin pintapäällisen kuvan, kuvat pelkistä asuista ja juhlista luovat varmasti tätä tunnelmaa (eikä niissäkään valittamista!). Päätät itse toki miten blogiasi toteutat mutta olisi mukava nähdä ja kuulla enemmän arkea, niinkuin joku kirjoitti, lempi elokuvista, musiikista, mistä tahansa, jotta kuva ihmisestä asujen takana hieman selkeytyisi :) Tärkeintä tietenkin on oma tyytyväisyytesi, kyllä todelliset lukijat aina matkassa pysyvät (including me)!

Piret kirjoitti...

Jenni: :) eikö olekin !

Essi: ehdottomasti :) suosittelen lämpimästi

Anonyymi: siihen on painettuna legendaarisia viskibrändejä :)

Lotta: :) mukava kuulla. ymmärrän pointtisi, katsotaan josko tähän tulisi jossain vaiheessa muutos.

Laura: kiitos ! paita on huikea :)

Ret: voi kiitos ! harmi että tästä nyt on syntynyt tällainen myrsky vesilasiin.

itse haluaisin blogin olevan juuri ja täysin muotiin keskittynyt, eikä lifestyle-blogi mikä sisältää muutakin elämänmenoa. tämä sopii itselleni paremmin ja on ollut alusta saakka myös blogin tarkoitus.

tuntuu suorastaan hupsulta että ihmiset haluaisivat lukea arjestani. muodista tarinointi on luonnollisempaa kuin oikeasti elämän merkityksellisistä asioista kertominen.

mutta katsotaan josko tähän tulisi joskus vielä muutos.

Jii kirjoitti...

Ihana tuo teeppari! Täytyy ehkä käydä ostamassa oma. ;)

Nimetön kirjoitti...

Itse pidän blogistasi juuri siksi ettet höpöttele arjen pienistä asioista, vaan blogistasi löytyy juuri se pääasia, muoti, jota tänne tullaan lukemaan :)

näitä "kerron kellontarkkaan mitä teen päivässä" blogeja löytyy jo aivan liian monia!

Pukeutumistasi ja huumorilla höystettyä tekstiäsi on mukava lukea!

Nimetön kirjoitti...

ehkä tästä blogista saa helposti vähä pinnallisen kuvan, mut ei elin klingkään (suosikki blogejani) mun mielestä puhu paljon muusta kun muodista, matkoista ja juhlista.
itse työskentelen ja opiskelen päivät vaativassa ja välillä henkisesti raskaassa työssä ja musta on ihanaa illalla ottaa rennosti ja lukee vaik jotain hömppää ja pinnallisia muoti- ja meikkijuttuja. mielestäni jos bloggaaja viitsii nähdä vaivaa ja haluaa jakaa mitä nyt ikinä haluaakin, niin siihen on hänellä onneksi oikeus ja vapaus.kyllä maailmassa on paljon muita kanavia ja foorumeita joissa voi pohtia syvällisemmin asioita.

Nimetön kirjoitti...

Tottakai ihmiset alkavat kiinnostua bloggaajasta myös ihmisenä, kun blogi alkaa saada vähääkään nimeä bittiavaruudessa. Ei se ole mitenkään tavatonta. Mutta ainahan se on bloggaajan asia lähteekö hän tähän mukaan. Itseäni ei ainakaan kiinnosta, joten minun puolesta näin on juuri hyvä!

JuPeKi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
joyful jewel kirjoitti...

I love your Mulberry bag<3

Piret kirjoitti...

Anonyymi: sinä joka eilen näit minut shakerissa. olen todella pahoillani käytöksestäni. eilinen oli kokonaisuudessaan katastrofaalisen ylinesteytetty. tarkoitukseni ei ole ollut sivuutta sinua, eikä ketään muutakaan kuka yrittää tulla juttusille. Olen todella pahoillani tapahtuneesta ! toivottavasti yksi ikävä sattuma ei kuitenkaan pilaa täysin aiemmin saatua kuvaa minusta.

Nimetön kirjoitti...

On ihailtavaa miten kypsästi ja provosoitumatta vastaat vähän ilkeisiinkin kommentteihin! Tiedän monta hyvää blogia, jonka taso on "hieman" laskenut, kun bloggaaja alentuu anonyymien tasolle haukkumaan ja solvaamaan. Jatka siis samaan malliin!

Nimetön kirjoitti...

Outoa, kommenttini on poistettu? Itse en sitä tehnyt.
Kirjoitin että petyin kun olit ylimielinen ja liian humalainen, kompuroiva ja kovaääninen, kaukana tyylikkyydestä mutta totuushan paljastuu livenä. Seuraan silti muotivinkkejäsi mutta sellaisella asenteella ettei persoonasi enää kovin kiinnosta. Itselleni kävi niin että aloin pitämään sinusta persoonana mutta eilisen jäljiltä pisteet vähän laski.

Tsemppiä siltikin.

Nimetön kirjoitti...

Ehkä tän anonyymin joka on pettynyt pitäs tajuta, että jos on juonut niin ei aina voi käyttäytyä tosi mallikkaasti, voisi ottaa nuo anteeksipyynnöt vastaan.

Nimetön kirjoitti...

Eilisiä kuvia odotellessa ;)

Nimetön kirjoitti...

Hei,
pahoittelusi hyväksytty, kuitenkin suhtaudun jatkossa suhteesi varauksella. Vinkkinä jos joku juttelee ystävällisyyttään, anna edes hymy vaikka muutoin et kerkeä rupatella. Se joku voi olla se jota sinä inspiroit!

Nimetön kirjoitti...

koska tulee uusi postaus??? :)

Nimetön kirjoitti...

Paljonkohan mahtaa olla tuolla viskipaidalla hintaa Jc:ssä? Kiitos kovasti avusta!

Piret kirjoitti...

anonyymi: viskipaita maksaa 12,90€ :)