perjantai 4. joulukuuta 2009

old stuff

koska kampaajakäynnistä huolimatta päivän habitukseni ei onnistunut tallentumaan yhdellekään julkaisukelpoiselle kuvalle, kaivetaan hätiin muutama ylivalottunut asukuva alkuviikolta. mustat haaremihousut, raitapaita, lempibleiseri ja harmaa jättihuivi toimii kokonaisuutena aika harmonisesti, ollen housujen ansiosta vieläpä äärimukava. ryhdikästä mutta lokoisaa.

punaiset huulet tällä kertaa viemässä huomiota kamalista hiuksista, jotka kuitenkin nyt, kiitos Elinan, ovat taas toimintakykyiset. yritin kovasti kyllä uutta tukkaa teille kuvata, mutta meille naisille aina väliin sattuu näitä päiviä milloin ei mikään onnistu.

huomenna luvassa pikkujoulut ja leopardikenkien sisäänajo - kunhan ei vain sataisi lunta..
huisia viikonloppua. pankaahan jalalla koreasti.5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

mielettömät kuvat !!

Martina kirjoitti...

Tuo ensimmäinen kuva on liki täydellisyys. Punaiset huulet + mustat lasit, ei voi mennä pieleen. Melkein voisin rakastua suhun ton ekan kuvan perusteella!

:D

Nimetön kirjoitti...

Kiitti Piret edellisen postauksen laukkuvinkeistä! Valinta olisikin helppo jos saisinkin kerralla vaikka kaksi laukkua;) Mutta tulen kyllä infoamaan sinua, kunhan laukun käsiini saan!:)

Mitä materiaalia haaremisi muuten ovat? Itse olen törmännyt kaupoissa vaan polyesterisiin, ja omasi näyttävät materiaaliltaan ihanalta!

Sofia kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania kuvia. Tulee mieleen ihan lapsuuden talvipakkasaamut :)

Nimetön kirjoitti...

millä kameralle kuvaat? upeita kuvia! :)