torstai 3. joulukuuta 2009

and action

ulkona viuhuva pakkanen ei ole syy eikä mikään olla kuvaamatta uusia kenkiä täysin vuodenaikaan sopimattomissa vaatteissa. näyttävien kenkien parina mustaharmaa asu tuntui ainakin näin alkuun kaikkein luontevimmalta. hyvä niin - simppeli yleisilme antaa kenkien riistää ansaitusti kaiken huomion osakseen.

ensimmäinen kunnon jaloittelu loi hieman jopa toivoa kenkien käyttömukavuudesta - alkuhaparoinnin jälkeen ohueen ja kapeaan kiilapohjaan tottuu ja askellus tuntuu ajoittain jopa tukevalta. nähtäväksi jää miten tukevilta tuntuvat sitten juhlahumussa muutaman lasillisen jälkeen..


boots, topshop / leather shorts, 2ndhand / shirt, jc / blazer, 2ndhand

17 kommenttia:

-L- kirjoitti...

Wau, mikä asu!! Ja sääret!! :)

Nimetön kirjoitti...

mulla on nää samat mustana :) tosi mageet leokuvioisenakin! näillä kävely tuntui mielestäni aluksi vähän omituiselta, koska en käytä normaalisti kiilakorkoisia kenkiä. mutta kaikkeen tottuu :)

Henna kirjoitti...

Erittäin chic! :)

saara kirjoitti...

huh! näyttää... laatikoilta ekassa kuvassa, mutta hienot ko mikä :)

Claudia kirjoitti...

Aivan ihanat kengät ! Osaismpa minäkin kävellä tuollaisilla koroilla! :)

Nimetön kirjoitti...

Wow noi tosiaan on korkeat (+törkeen hienot)! Toimii mun mielestä erittäin hyvin just mustaharmaan asun kanssa. Toivottavasti pysyt pystyssä juhlahumussakin! :>

Irene kirjoitti...

miksei joku vois kehittää noin täydellisen upeita kenkiä mut että niillä ois vielä ihan täydellisen helppo kävellä :)

Sofia kirjoitti...

Aivan mielettömän upeat kengät ja istuvat niin tyyliisi! WAU!

Lotta kirjoitti...

Voi luoja. Upeat. Tuollaisilla kengillä saa mitkä asut tahansa näyttämään tyylikkäältä, upelta ja muodikkaalta. vaikka olisi farkut ja huppari päällä niin look olisi pelastettu. oh my!

Jii kirjoitti...

Noi on kyllä todella makeet, onneksi olkoon hyvästä ostoksesta. :)

Nimetön kirjoitti...

Wau! Ihastelin näitä jo Rumin blogissa ja täytyy sanoa, että näyttävät vähintään yhtä upeilta sinunkin jaloissasi!;)

Mutta Piret, minulla olisi sinulle nyt erittäin_tärkeä, ja vakavaluontoinen kysymys(no ei nyt sentään, mutta toivon että suhtaudut tähän asiankuuluvaan mukaisella vakavuudella;). Sain vanhempani ylipuhuttua mukaan joululahja sopimukseen, jossa he lähtevät osamaksulla ostamaani laukkuun mukaan. Kyseessä on siis ihka ensimmäinen merkkilaukku ostokseni jonka aion tehdä, joten ymmärrät varmaan, että kyseessä on aika iso juttu! Koska ennen olen vaan haaveillut päivästä, jolloin oikeasti voin toteuttaa ostokseni, en ole sen kummemmin miettinyt mikä laukku saisi olla vuorossa ensimmäisenä, mutta vaihtoehtoja ovat lähinnä olleet Chanelin 2.55, Mulberryn Bayswater sekä Alexander Wangin Coco ja Brenda.

Mutta koska sinulla kuitenkin on jo(minun silmissäni) huomattava määrä merkkilaukkuja, ja jos sinun pitäisi nyt luovuttaa muut pois ja jättää vain yksi käyttöön, mikä laukku se olisi? Ihan vaan noin käytännöllisyyden ja käyttömäärienkin kannalta!

Tiedän kyllä, että mikä päätös tulee olemaankaan, tulen rakastamaan laukun puhki ja käytän sitä varmaan ehkä about 24/7, mutta haluaisin silti saada jonkun järjissään olevan, tottuneen kuluttajan mielipiteen asiasta;) Ja ei, tämä kommentti ei ole mikään ivallinen pila, vaan ihan täyttä totta!

Kiitos jo etukäteen, ja viellä kerran, UPEAT KENGÄT!

Piret kirjoitti...

-L-: Kiitos :)

Anonyymi: mustat kävivät itselläkin mielessä, mutta kaipasin jotain räväkämpää :) huomenna nähdään miten emännän käy kun lähtee tuonne jäille liukastelemaan :D

Henna: :)

Saara: niin näyttävät :) kenkien malliin tosin alkaa silmä tottua koko ajan enemmän

Claudia: kiitos :)

annab: kiitos. no sitä minäkin toivon :)

Irene: taitaa olla mahdoton yhtälö :D

Sofie: voi kiitos :)

Lotta: juurikin. parasta näissä on juuri se, ettei tarvitse kyhätä päälleen mitään erikoista :)

Jii: kiitos :)

Anonyymi: Kiitos :)

tarakoituksesi on varmasti ostaa laukku, mikä parhaiten toimii kaikissa tilanteissa ? ja mitä kaikkea haluat laukkuusi mahtuvan ?

jos itse saisin valita vain yhden, olisi se varmasti Chanelin 2.55. Laukku on kevyt kantaa, ja sinne mahtuu kaikki tarvittava (avaimet, lompakko, meikit ym. pikkutavarat) mutta ei juuri muuta. toimii päivä ja iltakäytössä

Bayswater on taas käytössä hieman kolho ja painava. kuitenkin tarvitsen myös tällaista hieman suurempaa laukkua mihin mahtuu tarvittaessa kirjoja ym. suurempaa tavaraa.

Wangin Rocco taas olisi itsellä seuraavana hankintalistalla, mutta laukun käyttöominaisuuksista en osaa sanoa juuta enkä jaata.

Suosittelen valitsemaan mallin, joka itsestäsi tuntuu oikealta. klassikkomallin valinnassa etuna on laukun pysyminen "ajankohtaisena" pitkään.

Mutta siis jos vain yhden saisi valita, olisi se ehdottomasti chanel.

onnea tulevasta hankinnasta. käythän kertomassa sitten minkä valitsit :D

slimmi kirjoitti...

Huikeat nuo kengät, vaikka itse en niitä jalkoihini laittaisi niin ne sopivat sinun tyyliisi kuin tikku silmään :)

Heidi kirjoitti...

Noi kengät on ihan mahtavat!

Nimetön kirjoitti...

teitsi on nii täydellinen! ja meixi on hyvin kateelline noista kengistä (:

Niina kirjoitti...

Shoes to die for! Et usko kuinka monta kertaa olen kuolannut noita blogeissa ja topshopin sivuilla

ZANAH kirjoitti...

Ihanat kenkiä!! :) Mon Mode Blog