tiistai 22. joulukuuta 2009

it`s a wrap

jouluostoksilla on ihan sallittavaa ostaa jotain myös itselleen jos jotain vastustamatonta sattuu eteen, correct ? leopardihuivi puutteesta liian pitkään kärsineenä en voinut vastustaa tätä hennesin alessa roikkunutta leohuivia - siispä päädyin ostamaan kaksi. ihan vaan siitä syystä, että olen haaveillut juuri tolkuttoman pitkästä huivista, ja kaikki tähän asti löytämäni ovat olleet liian lyhyitä ja kuosiltaan välttäviä.

kaksi vitosen huivia solmulla yhteen liitettynä on juuri niin liioitellun pitkä kuin ajattelinkin. huivia saa keriä kaulan ympärille monta kierrosta ja silti toinen pää jää roikkumaan valtoimenaan, ihana ! aluksi ajattelin yhdistää huivit toisiinsa päädyistä yhteen ompelemalla, mutta kaupassa koekäyttöön tarkoitettu solmu näytti kaikessa runsaudessaan niin hyvältä ettei tässä todellakaan tarvitse ottaa neulaa ja lankaa edes esille.


4 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Tuo näyttää kyllä aivan mahtavalta!

juliet xxx

Sassi kirjoitti...

you look amazing, love this scarf!
X

emmi-annina kirjoitti...

upeaa! nyt himoitsen jälleen kerran itselleni hulmuavaa leohuivia :)

Lotta kirjoitti...

ooo ihana ihana ihana :) itelläni on kanssa muhee leohuivi mutta kaksi samassa näyttää törkeen muhkeelta!! alesta etsimään toista samanlaista... ;)