maanantai 21. joulukuuta 2009

below the knee

vaikka kuinka yrittäisi aikatauluttaa ja järjestellä menojaan, niin silti kaikki kasautuu auttamattomasti näille viimeisille päiville ennen aattoa. joulusiivous, leipomiset, viimeisten lahjojen hankinta - näitähän riittää. ihana olisi jo rauhoittua ja hengähtää, mutta lepoa ei ole valitettavasti luvassa ennen keskiviikko iltaa.

mustassa neulemekossa ja paksuissa sukkahousuissa selvisi jo aika mukavasti lauhtuneessa kelissä. tummanharmaat polvisukatkin pääsivät vihdoin käyttöön, vaikka ovat jo viime keväänä hankitut. kova hinku oli pukea sukat mekon tai shortsien kaveriksi, mutta polven ylittävät sukat tuntuivat näyttävän kaikilla muilla paljon paremmilta kuin omissa kintuissa. näin polven alle jätettyinä homma toimii jo paljon paremmin.
dress, 2ndhand / boots, 2ndhand / socks, hm / necklace, Kalevala & DyrbergKern / bag, F.Biasia

4 kommenttia:

Anna-Maria kirjoitti...

Rakastan ylipolven sukkia, mutta mun jaloissa ne näyttää kanssa kummallisilta. Ne resorit ovat aina liian kapoisia mun paksuille kintuille tai jotain. Pitäis varmaan harkita sellaisia löysempiä sukkia ja kiinnittää ne sitten sukkanauhoilla tai sitten koittaa tuota polven alle-tekniikkaa. ;)

Tyylikäs asu muuten!:)

Anna-Maria kirjoitti...

P.S. Sun pitäis tehdä joskus postaus siitä miten saat hiuksesi noin upeiksi, käytätkö rullia vai mitä?

Laura kirjoitti...

älyttömän upea asu, niinku aina ! rakastan noita kaulakoruja.

Nimetön kirjoitti...

^^ http://lainahoyhenissa.blogspot.com/2009/10/fix-your-own-goddamn-hair.html :)