tiistai 15. joulukuuta 2009

frozen

pitkästä aikaa kaivoin kaapista jotain täydellisen unohdettua. en varmasti ole ainut, jonka kätköistä löytyy näitä aikoinaan niin ihanina ostettuja vaatteita, joille ei kuitenkaan koskaan löytynyt sopivaa käyttöajankohtaa. omassa kaapissani hyljättyjä vaatteita edustavat onneksi suurimmaksi osaksi vain kirpputorilöydöt, jotka eivät kotona tuntuneetkaan niin mieleisiltä.

mustavalkoinen nahkapalapaita on joskus sekin kirpputorilta parilla eurolla hankittu ja kaikessa kamaluudessaan jotenkin hellyttävä. ymmärrän hyvin miksi en ole tätä ressukkaa pitänyt, mutta nyt päivän paidassa vietettyäni olen heltynyt karulle mustavalkoisuudelle ja salmiakkiruudukolle siinä määrin, ettei paita enää ajaudu automaattisesti ei käyttöä- osastoon.

uusi niittiranneke on sekin 2ndhand löytö - kuten kaikki tänään päälleni pukema jalkineita ja villakangastakkia myöden. löytyykö joukostanne ketään kuka heltyisi pitämään nahkapaidastani ?clothes, 2ndhand

12 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tykkään ! Aivan mielettömän hieno :)

Syyskuu kirjoitti...

Hih, itselläni on musta versio ko. paidasta. Voisi varmaan kaivaa kaapin pohjalta - kivan näköinen ainakin sinulla.:)

Marianna kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä tuossa yhdistelmässä :)

Nimetön kirjoitti...

nahkapaita on niin täydellinen!

saara kirjoitti...

AA ihana!

Sugar Kane kirjoitti...

Mulla on ollut vihreä-valkoinen versio tuollaisesta nahkapaidasta, ostin Uffista noin vuonna 2002, ja rakastin kirjaimellisesti palasiksi: Ne neulotut/virkatut väliosat PURKAUTUIVAT kerran tanssilattialla. Tämä saattoi olla varoitus... Hyvältä näytti, ja näyttää sulla.

Susanna Katariina kirjoitti...

joo tykkään kovasti paidasta. mutta nahkaa on jo ehkä vähän liikaa kun housutkin kiiltää ja kaikki!

Laura kirjoitti...

hei! käytätkö vielä matthew williamson for h&m niittivyötäsi? olisin halukas ostamaan sen! ;).

Siru kirjoitti...

Onhan tuo suloinen, ja omasta mielestäni juuri nuo tuollaiset surullisen suloiset kaapintäyttäjät luovat sen yksilöllisen tyyli! Ja jos Iittalan taika kiinnostaa, niin vielä ehtii osallistua mun blogissa olevaan kilpaan!

http://fashionlolita.blogspot.com/2009/12/iittala-giveaway.html

juliet xxx

J kirjoitti...

mulla on melkein identtinen paita!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :)

Syyskuu: käyttöön vaan :)

Marianna: kiitos :D

Anonyymi: no ainakin erikoinen se on, ja kieltämättä kauniskin :)

Saara: :)

Sugar Kane: kiitos ihana. voin hyvin kuvitella että neulokset lahoavat kovassa käytössä. oma piatani on onneksi todella hyvässä kunnossa vielä :)

SusannaKatariina: hyvä huomio, luonnossa kombo ei näyttänyt liian nahkaiselta kun paidan nahka on mattaa ja housut hieman kiiltävää :)

Laura: no nyt kun sanoit, niiin voisin olla valmis luopumaan vyöstä. Laitatko sähköpostia osoitteeseen lainahoyhenissa@windowslive.com niin voidaan sumplia lisää :)

Juliet: oi kiitos vinkistä ! :)

Runway: niin taisin nähdä sen jossain postuaksessasi ? ootko käyttänyt kovastikin ;)

Jenni / North and South kirjoitti...

No voeha tokkiisa!

Kokeilin ihan samanlaista paitaa (ehkä eri värissä, en oo aivan varma) alle viikko sitten kirppiksellä! Olis maksanut vaan euron, mutta sinne jäi vaikka minuuttitolkulla tuli sovituskopissa mallailtuakin. Ihana, muttei ehkä kuitenkaan mun tyyliä.

Mutta vink vink kaikki Kuopiolaiset tollaista himoitsevat, tavaramerestä saattaa viel irrota vastaava eurolla! :D