keskiviikko 16. joulukuuta 2009

cocorosa

viime kesänä jo nähty collegeshortsi huuma ei ottanut kovinkaan tulta alleen kohdallani, mutta nämä Cocorosan kuvat nähtyäni olen aika villinä harmaiden jumppashortsien ja mustien saappaiden yhdistelmästä.

olen melko varma, että tätä on enemmin tai myöhemmin kokeiltava. harmaat sukkahousut tosin sivuutan suosiolla, koska ne näyttäisivät ainoastaan surullisilta ylläni. mutta muuten, punaisia huulia ja hulmuavaa tukka myöden, olen valmis tämän lookin soveltamaan omasta kaapistani - ensin on vain löydettävä sopivat kolitsit jostain.


13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Punaisia huulia myöden tietysti. Muista myös latte toiseen käteen ja nenä ylös niin paketti valmis.

Piret kirjoitti...

Anonyymi: jos noin paljon juilii tarinani, niin vaihda ihmeessä foorumia. ei viitsisi näin joulun alla kinastella :)

Arez kirjoitti...

Pakko sanoo etten itekkää oo lämmenny tähän mennessä ihan hirveesti tollasille collegeshortseille, mutta tää oli ihan täydellinen kokonaisuus. Ja typy tietty rokkaa niiden kans ihan yhtä kovaa ku näissä kuvissa oleva typykkä. :)

Nimetön kirjoitti...

laita tänne piakkoin se nutturan ohje, jookosta :)

Elinakui kirjoitti...

eri sukkahousuilla varustettuna näyttäisi erittäinkin hyvältä" itsekkään en aivan lämmennyt noille kolitsishortseille mutta ehkä se mieli muuttuu ;--)

Norppis kirjoitti...

Kaikista kuvista inspiroituu niin helposti ;) näyttää tosi hyvältä. Harmi vaan kun kotikokeiluna kaikki jutut ei olekkaan itselle niin sopivia kun haluaisi ;)

Sulle toi look toimii aivan varmasti ;)

Jii kirjoitti...

Itse en kyllä jotenkin lämpene noille collegeshortseille, mutta eihän kaikesta voi ja tarvitsekaan tykätä.

Anonyymien valituksesta olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä: jos ei nappaa niin netti on täynnä muita blogeja, tervemenoa etsimään omannäköistä! Kummallista touhua... Joka tapauksessa makeaa joulun odotusta, Piret! :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Jaahas, täälläkin on muutamassa viimeisimmissä postauksessa käynyt ihme anonyymeja liikkeellä...

Mie en vieläkään ymmärrä, että jos jonkun asut/persoona/ulkonäkö/tyyli ei miellytä, niin miksi ihmeessä pitää lukea hänen blogiaan? Toki rakentavaa kritiikkiä ja konkreettisia parannusehdotuksia voi antaa, mutta mitä ihmeen mieltä on loukata toista turhan päiten?

Kuten monet muutkin ovat kirjoittaneet, niin suhtaudut ilkeilijä-anonyymeihin todella hienosti. :)

Ennen kuin menee täysin romaaniksi, niin luen blogiasi päivittäin ja pidän tästä todella. Olet upea ja tyylikäs nainen, joka tekee hienoja kirppislöytöjä. Punaiset huulet ja pää pystyyn todellakin! :)

Siru kirjoitti...

Itse en tuota uskaltaisi kokeilla, tuntuu aika haastavalta trendiltä. Mutta jos sä nyt innostut, niin kyllä mä ainakin innolla odotan miten teet ne!

juliet xxx

Lilou kirjoitti...

Arvaa, kuka juuri pätkäisi Zaran collegehousut vastaava juttu mielessä... Ja niistä tuli ihan KAAMEAT :D ei ihan ole tasan jaettu ompelu- ja DIY-taitoja kuules meidän kesken :) Odotan siis sun versiota, pelasta mun verkkokalvoilta tämä hirveä kuva omista pöksyistä pois :D

saara kirjoitti...

olit tehny eilen tän jälkeen yhen postuksen mutta se on kadonnu :O poistitko?

Nimetön kirjoitti...

Ihmettelen suuresti miten jäljessä muodista tulet, olet vähän tuuliviiri, himoitset kaikkea ja pakko saada ja sitten et käytäkään niitä enää?
Niitit ja shorstiasut oli jo vuosia sitten, tottakai jostain voi innostua uudestaan mutta kirjoitat asiasta kuin se olisi uusi juttusi ja juuri nyt in.
Olen myös huomannut yhtäläisyyksiä muihin bloggareihin ja saat sieltä inspiraatiosi mutta annat olettaa että sinä olet muodin jumala ja sinulla on vain sinun oma tyylisi. Tyyli sopii sinulle erinomaisesti mutta onko se oikeasti sinua?

-Anna

Piret kirjoitti...

Arez: no sama täällä ! katsotaan vielä sitä rokkausta kuitenki vielä ;)

Anonyymi: heti kun ehdin sen kuvata. kovinkiirus tässä joulun alla :D

Elina: olen täysin samoilla linjoilla :)

Norppis: näinhän se on :)

Jii: voi kiitos ja samoin Sinulle ! ja kaikesta ei tarvitse eikä pidäkään tykätä. sehän se onkin niin hienoa kun meitä on niin moneen junaan :)

ilonasi: tokihan se harmittaa, että ihmiset katsovat tarpeelliseksi suoltaa ikävyyksiä toisten niskaan, mutta näinpä tämä maailma tapaa toimia.

kiitos ihanasta kommentistasi ! yksi tällainen saa kyllä kaikki anoherjaukset unholaan ! Ihanaa joulua Sinulle.

Juliet: :) katsotaan miten ämmän käy, siis minun. mutta uumoilen että tämä voisi toimiakin

Lilou: ahahaaaa voi ei ! nauroin niin paljon kommentillesi :) hetki saattaa mennä, mutta yritän parhaani - en tosin lupaa että se kuva yhtään paranee ;)

saara: huomasin juuri itsekin että on kato käynyt. täytyy selvittää mikä bloggeria oikein kenkuttaa.

Anna: Ja sitä sietääkin ihmetellä - varsinkin kun innostukseni muotiin kumpuaa nimenomaan vanhoista - ja kirpparivaatteista. vaikeahan sitä on vanhoissa kuteissa olla ajan hermolla :)

ei se, että jokin trendi on jo parhaat päivänsä catwalkilla nähnyt tarkoita, etteikö siitä saisi tällainen tavallinen muodin harrastaja innostua. mikäs tässä on jälkijunassa tullessa, kun kaikki on kuitenkin jo kertaalleen tehty.

poimin niitä juttuja tyylini rikastukseksi, jotka miellyttävät silmääni ja sopivat ylleni. tästä saattaa myös seurata pidemmällä aikavälillä tyylin muokkautumista suuntaan tai toiseen. mutta mitäpä sitten - nämä ovat niitä asioita joita ei elämässä passaa ottaa liian vakavasti.

ja ne muodin jumalat löytyvät ihan muualta kuin tästä blogista. onnea etsintöihin ja iloista joulua !