lauantai 14. marraskuuta 2009

sparkle sparkle

tänään laitetaan jalalla koreasti ! eikä kimallustakaan tule illasta puuttumaan, siitä pitää huolen eilen saapunut, jenkeistä tilattu vintage jakku. kaikissa sateenkaaren väreissä kimaltava paljettirotsi on juuri niin tolkuttoman hieno ettei tarvitse kuin jotain mustaa kaverikseen. näen kyllä myös itseni ensi keväänä käyttämässä tätä päivettyneiden säärien, riekaleisten denimshortsien ja valkoisen paidan kanssa.

pidemmittä puheitta, huikeaa lauantaita myös teille armaat lukijat ! pidetään peukut pystyssä että kameralle tallentuu myös hieman kuvamateriaalia illasta. ja mikä tärkeintä, jakusta.


10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oot vaan niin mieletön !!

Jenni kirjoitti...

OI JESSUS, tuo on mieletön!!! WAU!

essi kirjoitti...

aivan ihana!

Nimetön kirjoitti...

Oho, saatkohan liikaa vaikutteita äitisi vaatekaapista? Mummopaljetit ei ole kaunis näky nuorella tytöllä mutta kukin tyylillään tottakai. Niitit ja paljetit muutenkin on mautonta tilpehööriä. Välillä sinulla on ihan tyylikkäitä yhdistelmiä!

Piret kirjoitti...

anonyymi: :) tänks

Jenni: eikö ? kiitos :)

Essi: :D

Anonyymi: eipä taida paljoa äitini paljetteja käyttää, joten ei tule vaikutteet ainakaan sieltä suunnalta. kiitos mielipiteestäsi

Iippa kirjoitti...

oh, ihana tuo!

Nimetön kirjoitti...

Viides kuva... näytät ihan Marilyn Monroelta. Nätti hymy! :)

Piret kirjoitti...

IDA: :)

Anonyymi: ohho :) kiitos !!

Rhia kirjoitti...

Tuo paljettijakku räjäyttää mun tajunnan! Vaate joka pysyy ja paranoo. Ja saa hyvälle tuulelle =)

Nimetön kirjoitti...

Voi eiii!! :D Arvasin et toi jakku on joku sellain mitä ei niin helposti saa etsittyä käsiinsä.. damn. Näin fashion overdoses susta kuvan toi päällä ja en oo kyl ikin nähny yht siistii paljettitakkia :D