perjantai 13. marraskuuta 2009

dagens

aiemman postauksen kuvista ei varmasti saanut kovin tarkasti selville mokkaliivin ideaa, joten tässä hieman paremmat kuvat. vaaleiden denimshortsien (en selvästikään aio luopua shortsiasuista vielä hetkeen..) ja mustan paidan kanssa paritettuna liivin malli tulee aika oivasti esille.tämä on suorastaan ilahduttava ! ja myös osa tampereen reissun löytösaalista.

eikä koko 2ndhand saldoa ole vieläkään käsitelty kokonaan ! katosi taas talvinen inspiraatiovaje aika täydellisesti näiden hankintojen myötä.. huomenna luvassa kotitekoista sushia ja duunipaikan kekkerit, joiden odottamisen aion aloittaa välittömästi nauttien samalla hieman glögiä. nautinnollista viikonloppua

EDIT // kuvat eivät ilmeisesti taaskaan näy osalla lukijoista. löytyykö kenelläkään tietoa mistä tämä voisi johtua ? jos ongelma ei poistu on pakko keksiä jokin muu keino kuin Tinypic. kiitos kärsivällisyydestä-
shorts, 2ndhand / vest, 2ndhand / shirt, JC / necklace, Indiska

11 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Upea löytö !! Oletko aina käynyt aktiivisesti kirppareilla ? Olisiko hyviä vinkkejä hihassa ?

tannttu kirjoitti...

UPEA!
Onko noi sun kirpparilöydöt yleensä sit kalliimpia? :D

Nimetön kirjoitti...

heippa! käytätkö nyt talven tultua vielä korkkareita? entä baariin mentäessä? haluisin pistää korkkarit baariin (tasapohjakengät ihan liian laimeet) ja joskus muutoinkin mut pelkään miten pysyn pystyssä kun tiet on niin liukkaat. meinasin lentää persuksilleni tänään jyväskylässä converseissa :D

Piret kirjoitti...

liinu: nuorempana en astunut jalallanikaan kirppareille, mutta äitini kannustamana opin käymään .kannatti :)

tannttu: kiitos ! Eivät ole mitään kalliita, UFF:ilta ostetut tosin hieman ehkä kalliimpia koska niiden hintataso nyt on peruskirppareita kalliimpi. Mutta en yleensä ole valmis maksamaan kirpparilöydöstä kovinkaan suuria summia. tämäkin on tosin ihan tuotekohtaista :)

Anonyymi: moro !! käytän sen minkä voin. keskustavisiiteillä se jopa onnistuukin kun kävelykatu on lämmitetty. baareissa käytän aina korkoja, näin talvella nilkkureita tai saappaita. olenpa joskus kiikuttanut mukanani vaihtokenkiäkin, jotka vaihtanut jalkaani ravintolan nurkalla ;)

suutarit laittavat kenkiin hieman pitävämpiä talvipohjallisia mikäli kenkäsi ovat todella liukkaat. olen muutamiin laittanut ja toimivat ihan loistavasti ! :D

Karoliina kirjoitti...

meillä ei nuo sinun kuvat enää näinä päivinä näy. ei pääse katsomaan edes linkin kautta. käytämme mozillan selainta

Piret kirjoitti...

Karoliina: onpa kumma, itse käytän nimittäin myös mozillaa ? mikähän pentele tässä nyt on vialla ? pitänee kai ladata kuvat jotain muuta kautta.

pahoittelen tästä :) mutta kiitos kun ilmoitit !!

oona kirjoitti...

Täydellinen! Ei hemmetti, miten olet löytänyt tuollaisen upeuden.

Minnamt kirjoitti...

iiiihana vest!

Nimetön kirjoitti...

mulla näkyy aina sun kuvat täydellisesti, mutta jos haluat vaihtaa kuvanlatauspaikkaa niin suosittelen flickr.com ! :)

hitsi olet taas tehnyt löytöjä, kateus iskee !

Nimetön kirjoitti...

Moi,

noi kuvat näkyy tosiaan aika heikosti. Joskus auttaa uudelleenlataus, joskus se, että siirtyy yksittäiseen kirjoitukseen, joskus sekin pitää ladata uudestaan kerran tai kaksi. Vähän niin kuin kuvat jäisivät jonnekin välillä talteen tai se tinypic ei jaksaisi palvella. Sinun blogisi ei ole ainoa, jossa tätä esiintyy.

Upeita asuja sinulla ja hienot kuvat, niissä on sellaista vanhanaikaista glamouria. Onko sinulla hovikuvaaja vai millä onnistut noin hyvin?

-M

Nimetön kirjoitti...

vaihdettuasi kuvat isompiin ne latautuvat kyllä kauemmin, mutta mulla kyllä on aina toiminu kaikki hyvin!