maanantai 23. marraskuuta 2009

in the white

valkoista kynsilakkaa, muutoin kuin ranskalaisen manikyyrin muodossa, en ole käyttänyt sitten ylä-asteen, jolloin asiaan kuului värjätä kynnet päivittäin uusilla sävyillä. alkuhämmennyksestä selvittyä valkea lakka näyttää hyvältä, ja tuntuu sopivan moitteetta mustan, tai muun tummasävyisen, asun pariksi.

nyt, jouluikkunan rakennuksesta kotiutuneena selätän nälkääni kelvottomalla kaupan valmissushilla, ja seuraan samanaikaisesti televisiota ja selaan nettiputiikkeja. ei sillä että tarvitsisin jotain kipeästi, yritän vain olla valppaana jos jokin suosikeistani sattuisi eksymään ale kategoriaan. vielä ei ole ainakaan tärpännyt..

rentouttavaa viikonalkua10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Enpä olisi uskonut että valkoinen voi näyttää noin hyvältä :)

Nimetön kirjoitti...

Hei mistä tuo laukku on ja paljonko maksoi? Aivan ihana!

Anne kirjoitti...

Mullakin oli tänään Bayswater käsivarrella. Se tuntui jotenkin painavalta ja kömpelöltä pitkästä aikaa. Se on paljon sanottu minulta - ikuiselta tote-tytöltä :)) On vaan tullut käytettyä liikaa olkalaukkuja lähiaikoina.

Kauniit asukuvat tänäänkin sulla!

Nimetön kirjoitti...

Mäkin löysin tuon vitivalkoisen peittävän lakan viime keväänä ja se on ihan loistavaa! Ei vaan ole osunut silmään muuta kuin Mavalan lakkaa, ja se on aika ärsyttävä levitettävä, siis harjan vedot näkyy tosi helposti ja sen kanssa pitää nyhrätä. Kiinnostaa siis, että mitä merkkiä tuo sinun lakka on, ja millaista sitä on levittää?

Cheryll kirjoitti...

Sun blogis inspiroi mua ja oon iloinen siitä. Tämmöiset loistavat vedot kuten valkoinen kynsilakka keskellä talvea ovat niin edelläkävijän merkkejä! :) Laukkusi on kanssa aika herkun värinen ja huivi on hieno!

Nimetön kirjoitti...

Yläasteesta puheenollen.. Laittaisitko postausta (kuvia) teini-aikojesi tyylistä? :) Olis varmaan hauska katsoa ja muistella samalla itse mitä oli muodissa ja kaikilla oli aina ne tietyt samat jutu jotka oli "in". Tosin tuntui, että silloin ei muoti muuttunut yhtä nopeaa kuin nyt tai sitten me emme vain ragoineet siihen yhtä nopeasti.

Anna-Maria kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Muistan niin hyvin tuon valkoisen lakan, mulla taitaa olla joku helmiäisversio vieläkin tallessa. Pitäisköhän koittaa saako sen pullon vielä auki? :D

raita 2 kirjoitti...

kiva outfitti. =)

Martina kirjoitti...

Voi kauhee, mäkin muistan yläasteelta helmiäisvalkoisen! :D Mutta normaali valkoinen tai mattaversio on kyllä kuuminta uutta. Bongasin muuten just tänään nimeltä mainitsemattomasta lehdestä Gwen Stefanilla valkoista lakkaa ja ajattelin muuten että tosta tulee uusin hitti..! Ja mitäs sitä täältä löytyikään.. :) Just kun ehdin ajatella että valkoinen pitää ostaa!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: :)

Anonyymi: laukku on Mulberryn ja malli Bayswater. hintatietoja näkee esim. www.mulberry.com:ista :)

Malia: onhan se kömpelö pirulainen :) pitäisi löytää joku uusi ja käytännöllisempi, mutta yhtä tilava veska. mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty :)

Janna: Omani on myös Mavalan. vaatii ehdottomasti kaksi kerrosta ja kirkkaan päälilakan että lopputulos on siisti. mielestäni ainakin opi:lla ja make up storella on vitivalkoiset lakat myös ?

cheryll: voi kiitos ihana :) mahtava kuulla että täältä saa jotain ideoitakin.

Anonyymi: tähän on sanottava, että onneksi en omaa kuvia tuolta ajalta :D lyhyesti kiteytettynä kaikki mikä oli trendikästä oli saatava päälle, mielellään yhtä aikaa :) nuo kuvat olisi sangen kamalaa katsottavaa, joten säästän teidät.

Anna-Maria: voi kamala sitä pitkin kynsinauhoja levitettyä helmiäisvalkoista. vielä päälle vanilja hajuvesi niin soppa oli valmis :D

raita 2: kiitos :)

Martina: :) mahtavaa ! nyt vaan valkealla kynsiä sutimaan.