tiistai 24. marraskuuta 2009

foggy nights

täällä jyväskylässä on ainakin niin leudot säät, että pelkässä nahkarotsissa tarkenee. vielä kun varmistellen pukee nahkarotsin päälle turkisliivin, ei ainakaan palele. mustan liivini olen useinkin pukenut bleiserin tai nahkatakin päälle, mutta lyhyempi, vaalea turkisliivi, on nyt ensi kertaa ulkokäytössä. sanoisin että toimii vähintäänkin siinä missä musta versio, tuoden samalla hieman lisää mielenkiintoa vanhaan nahkatakkiin.

ja niin - sain tänään vihdoin saatettua kiilakorko haaveeni päätökseen, ja hankittua ainakin yhden paketin kuusen alle. te, jotka luulette olevani niin onnekas, että olisin Acnen Atacomat saanut itselleni ylipuhuttua, olette väärässä. hankintani on paljon kukkaroystävällisempi. mutta palataan tähän vielä..
shorts, zara / boots, Topshop / leather jacket, 2ndhand / fur vest, vintage

6 kommenttia:

-L- kirjoitti...

Voih, noita saappaita! Herkut! :) Kiitos muuten Tampereen kirppisvinkeistä! Löytörikas viikonloppu oli!;)

Nimetön kirjoitti...

Oot kyllä melkoinen mestari näiden asujesi kanssa.

Nimetön kirjoitti...

Löysin blogini vastikään, enkä voi olla ihailematta tyylitajuasi ja uskallustasi pukeutua juuri niin kuin haluat! Uskaltaisinpa itsekin. Pidän mm. juuri merkkilaukuista myös, mutta pelkään aina, että minut jotenkin tuomittaisi sellaisen kantamisesta "huonoksi ihmiseksi". Älytöntä, kun eihän tässä maailmassa voi koskaan kaikkia miellyttää. On vaan helpompi olla huomaamaton ja sulautua massaan.

Mutta tosiaan, blogisi on ihana!

Nanna kirjoitti...

ihanat saappaat!

Piret kirjoitti...

-L-: :) ole hyvä vain. mahtavaa jos onnistuit tekemään löytöjä !

Anonyymi: voi kiitos :)

Anonyymi: Kiitos ! ihana kommentti. tärkeintä on luottaa omaan tyyliin ja kantaa se rohkeasti. ja kuten sanoit, ei kaikkia voi miellyttää, mutta eihän se ole pukeutumisen perusajatuskaan.

eikä merkkilaukku tee ihmisestä yhtään huonompaa, vaikkakin ihmiset tuntuvat välillä niin ajattelevan. samalla on aivan hyväksyttävää käyttää tuhansia euroja kotiteatterisarjoihin, koska television katseleminen ja hifistely on oikeutetumpaa kuin kantaa kuukauden vuokraa käsivarrellaan :D.

nanna sofia: kiitos .)

Nimetön kirjoitti...

onko tää muka huippumuotia ja tyylikästä?? katseet kyllä kääntyy suhun jos tälläsissä vaateissa liikut.. mutta oikeesti, näyttää aivan kauheelta. liikaa kaikkee ja liikaa yhdistelty huonolla maulla.