keskiviikko 8. helmikuuta 2012

vanhoja tärkeitä

torstaina kirpparille lähtevä sekalainen tavara- ja vaatekasa alkaa viimein jäsentyä kasseihin. vanhojen tavaroiden kaivelussa on jotain hiljaista nostalgiaa. kotona, omien unohdettujen tavaroiden esiinkaivaminen on - joskaan ei aivan niin mielenkiintoista kuin huutokauppojen pahvilaatikkokasoissa pohruaminen - antoisaa touhua sekin.

pelastin syrjään säilötyistä laatikoista kolme vanhaa tärkeää, ennen kirputorilastin pakkaamista. joskus kirpparilta löytynyt hajuvesivanhus kylpyhuoneeseen, unohdettu vaalea turkishattu ja Chanelin viime kesän oranssi kynsilakka - joka passaa yhtä hienosti kynsiin tulevanakin kesänä.

aurinkoa, teetä ja sympatiaa kanssanaiset - ja arpaonnea. Lennolin torkkupeittokisaan mahtuu vielä. terveisiänne arpalippujen nurkista on kertakaikkisien ihana lukea. kiitoksia niistä.

translation// did little digging on my old stuff and found three fun pieces - a vintage Chanel No5, old fur hat and a orange fizz nailpolish from Chanels last summers collection. definitely keepers.  
5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ihania pelastuksia! :-) Minne kirpparille meinaat viedä ne, joista ajattelit luopua?

Jii kirjoitti...

Onpa ihanan kesäinen tuo kynsilakkakuva!

Nimetön kirjoitti...

Täälläkin tahtoisin tietää, minne kirpparille tavaroitasi viet? Varmasti löytäisin joukosta monta aarretta matkaani :) Kivaa, kun olet palannut bloggailun pariin. Oli ikävä.

Piret kirjoitti...

Tiia: Kirpparille.fi vien kamat :)

Jii: eikö :)

Anonyymi: Kirpparille.fi vien, pöytää en muista nyt kun laput ei käsillä. :) kivaa että löysit tänne tauon jälkeen

Maireanna kirjoitti...

Meneviä tavaroita...onneksi pelastit!
Pitäisiköhän minunkin ostaa uutta kynsilakkaa..?