lauantai 4. helmikuuta 2012

sohvapöytä

olohuoneen pöytämme on yksi toteutus vanhasta, oikeille sisustusihmisille varmaan jo närästystä aiheuttavasta, lavapöydästä. henkilökohtaisesti ajatus omin käsin varastotavarasta pienellä vaivalla huonekaluksi muuntautuvasta projektista on aina hieno idea - kaikkihan tässä maailmassa on jo ainakin kertaalleen keksitty.

rujossa, neljän vuodenajan ilmastossa, harmaaksi kauhtunut lava varastoleimoin, olisi ollut (ainakin alunperin) se täydellinen lava makuuni, mutta marraskuisessa vesisateessa ulkosalla lojuvat trukkilavat eivät olisi kuivuneet kesäänkään mennessä tarpeeksi kuiviksi.

tyydyin kuivaan, tuliteränä varastosta noudettuun lavaan; hioin, paklasin, maalasin, kiinnitin pyörät, tilasin kansilasin sekä lasit alimmaisten lankkujen päälle pujotettaviksi. suosittelen varauksetta - innostava, ja todella iisi projekti vaikka kummoisilla kädentaidoilla ei olisikaan siunattu.

translation// diy coffee table made out of wooden pallet. super fun and easy do it your self- project . all you need is some paint, 4 wheels and a custom  made glass top. 
9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Sinulla on u s k o m a t t o m a n kaunis koti ! Ihanaa, että olet alkanut postailemaan myös näitä sisutuspostauksia iloksemme.

:)

emmi-annina kirjoitti...

toi on uskomaton idea! mulla on takaraivossa ollut koko ajan pieni idea syntymässä meidän sohvapöydän suhteen, lasia ja karkeeta puuta, mut tässä se vihdoin toteutui oikeanlaiseks! tuhannet kiitokset<3

Nimetön kirjoitti...

Upea ja kivan persoonallinen pöytä! Oon kuolannu jo ties kuinka kauan semmosesta kulutetusta lankusta tehtyä sohvapöytää mut toi peittoaa sen mennen tullen :)

Nimetön kirjoitti...

mä näin syksyllä jossakin ton trukkilavasta tehdyn pöytä -idean. on pitännyt itsekin toteuttaa, mutta en ole saanut aikaiseksi! kivan näköinen toteutus. ps. mistä olet hankkinut lehmäntaljasi?

Tiina kirjoitti...

Näyttää hyvältä :) Itsellä kans hakusessa joku jännä sohvapöytäprojekti :D

Nimetön kirjoitti...

mistä ostin tuon lasin pöytään? entä pyörät ja miten kiinnitit ne? upea pöytä kertakaikkiaan :) nää sisustuspostaukset on ihan parhaita, toisena tulee asupostaukset :)

Nimetön kirjoitti...

Mistä noita lavoja saa?

Piret kirjoitti...

Anonyymi: k i i t o s :) mukavaa että sisustusaiheetkin kiinnostaa

emmi: loistavaa jos postauksesta oli apua, sitten vaan toteuttamaan :)

Anonyymi: kuvailemasi pöytäkin kuulostaa kyllä upealta

Anonyymi: talja on Jyskistä

Tiina: :)

Anonyymi: tilasin lasin lasikallesta Jyväskylästä, pyörät on Tokmannilta ja kiinitetty ruuveilla tietenkin :)

Anonyymi: itse sain tuttavan yrityksestä, mutta uskoisin että mistä tahansa varastoilta voisi kysellä ?

Iina-Maria kirjoitti...

Ooh, mahtava! Ja tosiaan, sulla on aivan upea koti. :-)