keskiviikko 22. helmikuuta 2012

lumen saartama

olen todella laiska pukeutumaan mihinkään kuvioon - tai väriin ylipäätään. tämän kirjavan neuleen kanssa olen siitä huolimatta päässyt juttuun jopa ennakoitua paremmin. tämä on todennäköisesti väliaikaista, mutta juuri nyt värikäs neuleeni näyttää aina hyvältä. ihan joka kerta - huolimatta siitä mihin sen yhdistää.

tänään on ollut mahtava päivä nettishoppailijan vinkkelistä. kaksi tilausta on kotiutunut -  kirjatilaus suoraan kotiovelle, ja toista, lakanoita ja kynttilöitä sisältävää pakettia lähden hakemaan nyt. jotenkin tämä kodin laitto on mennyt jopa kenkähankintojen edelle..

translation// is it just me, or does this jumper look awesome no matter how you wear it ? need more of this kind of pieces in my wardrobe.


jeans, Nudie / jumper, KappAhl / coat, Zara / bag, Mulberry 

9 kommenttia:

eveliina kirjoitti...

ihanaa ku sulta tulee juttuja niin usein:) seurasin sua jo ennen taukoa mutta nyt ku alotit uudelleen, oot kyllä noussu ihan lemppareihin!=)) kiitos huippu-blogista:)

Säde kirjoitti...

likelike! :) tyylikkäänä oot taas :)

Hanna ja Anni kirjoitti...

mielettömän ihana asu ! kuviot on kyllä aina pieni rohkeuden keräämisenpaikka ainakin omalla kohdallani, mutta jostain syystä etnisiä printtejä on helpompi lähestyä :----)

Piret kirjoitti...

eveliina: tiedätkös, tällaisten kommenttien lukeminen antaa niiin paljon potkua koko tähän touhuun. välillä tuntuu, että miksi helvetissä jaksan edes jorista täällä päivästä toiseen, kunnes joku ihana kertoo että tästä blogista on iloakin. Kiitos tästä.

Cecilia: kiitos kaunis :)

Hanna: oikeassa olet. ja kesä kohden tuntuu taas helpottuvan tämä raikkaammin pukeutuminen :)

reetta kirjoitti...

Neule on hyvännäköinen! Tykkään myös tuosta reiästä farkuissa, se jotenkin tuo sopivasti särmää asuun :)

Martina kirjoitti...

"jotenkin tämä kodin laitto on mennyt jopa kenkähankintojen edelle"

Kyllä, alamme olla jo huolissamme! :)(:

Piret kirjoitti...

reetta: ehdottoman samaa mieltä reikäpolvesta :D

Martina: ahahhaha mitä mulle tapahtuu? sain hyvät naurut kommentistasi, kiitos ! :)

Niina kirjoitti...

Tuo Alexa on kyllä niiin hyvännäköinen laukku sinun kädessä :) Älä ymmärrä väärin, mutta jos muistan oikein, niin olet ilmeisesti "aika lyhyt"? (muistan kauhistelleeni tätä asiaa aikaisemmin, kun kuvista pituutta ei tosiaan erota) Tuo oversized koko näyttää kuitenkin tosi hyvältä! Täällä eräs kääpiö vaan pohtii Alexan ostoa ja kokovaihtoehtoja... :)

Piret kirjoitti...

Niina: hahaa, oikeassa olet - olen kääpiömitoiltani 162 korkea. Mutta sen neuvon antaisin, että osta ehdottomasti tämä oversize- malli. Perus Alexa on hyvin pieni, ja turhan salkkumainen. Ainakin minun mielestäni :)