maanantai 30. tammikuuta 2012

weekenders

viikonloppu oli juuri niin letkeä kun osasin perjantaina teillekin veikkailla - ja Dr. Alban oli silkkaa roskaa. jopa kyseisen ysäripumpun huumoriarvo romahti nolliin siinä vaiheessa kun ensimmäistä kappaletta oli veisattu muutama säe.

perjantain ja lauantain taitteen viihdyin tismalleen samassa varustuksessa, kuin kaksi viikkoa sitten. punainen huulipuna vain vaihtui karamellipinkkiin. liekö laiskuutta vai mukavuudenhalua.

reipasta viikonalkua teille, jotka sen pääsette aloittamaan terveiden kirjoissa. täältä sängynpohjalta on helppo huudella kannustavasti.

tranlsation// few pics from my weekend. these Alexander Wang combat boots are the perfect heels for winter. 

4 kommenttia:

Elinakui kirjoitti...

Oi ei! Miten sulla onkaan noin super upea tukka! :--) Miten ihmeessä saat sen näyttämään noin huolettomalta mutta samalta juuri täydelliseltä. Hmh, totaalisen epäreilua!

PS. Nuo Wangin nilkkurit ovat edelleen ihan törkeän siistit!

Night at Vogue kirjoitti...

Kauniita kuvia! Tuo Lanvin kirja on varmasti hieno!

hheidi kirjoitti...

Oon saattanut sanoa aiemminki, mut sä näytät tosi paljo Heidi Montagilta ENNEN leikkauksia. Eli todella todella kauniilta. :)

Piret kirjoitti...

Elina: iiks ja jaiks - auttaisko hiuskateuteen vinkkaus siitä, että letissäni on pieni ripaus myös lainattua ?

Napsin hiusvelho Sale värjäsi minulle samalla sävyllä kuin omat suortuvani yhden clip on- pidennyksen juuri tähän tarkoitukseen.

ja menee täydestä :D

Night at Vogue: se on !! :)

hheidi: hah etkä ole ainut joka on tämän ilmaissut. harmi että meni nätti neito pilaamaan nassunsa tarpeettomalla kirurgialla :/