perjantai 13. tammikuuta 2012

polaroids

muotiviikon katukuvia lukuunottamatta, sydneyn reissuni kuvasaldo jäi valitettavan olemattomaksi. muutamaa puhelimella hutaisten otettua kuvaa lukuunottamatta ei arkistoihin jäänyt oikein mitään muistoja kirvoittavaa tulevien vuosien varalle.

tässäpä juuri sohvalla, samalla eteisen tyhjää seinää mittaillen ja inspiraatiota etsien, maistelen tilkkasta punaviiniä ja käyn lävitse niitä vähiä otoksia mitä koneelta löytyy. toivotan toki tässä samalla oikein lokoisaa viikonloppua myös teille toverit.

translation// few snapshots from my last spring in Sydney. god how I miss the sound of the ocean - and sunkissed skin that I got as a souvenier from my trip to SunshineCoast

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Terve, Ovatko nuo AA:n disco pantsit yhtä venyvää materiaalia kuin riding pantsit? Mitä kokoa sinun housut ovat? Kiitos!

Emilia kirjoitti...

Piret, tuliko sähköpostiviestini perille? Vastaus olisi minulle todella tärkeä. :)

Piret kirjoitti...

Anoonymi: ovat vielä venyvämpää kuin ridingpantsit. minulla on discoista xs

Emilia: hei, takki on kokoa M, vastaa kuitenkin istuvuudeltaan enemmän normaalia S kokoa. Takissa ei siis ole mitään kiinnitystä tms, joten koko on tämän vuoksi varmasti ns. joustavampi. hartioiden takamitta on 42cm.

Emilia kirjoitti...

Se lantionympärys mua vaan epäilyttää, kun oon aika päärynä kropaltani...et millään viitsisi mitata vielä mikä sen helman levys on ihan maksimissaan pepun kohdalta?

Senhän ei tosiaan tarvitse mahtua kiinni, mutta ei se nyt kovin kivalta näytä jos takin helma irvistää liikaa jos sen esim. kuroo vyöllä kiinni. :)

Emilia kirjoitti...

Huhuu? :)