keskiviikko 25. tammikuuta 2012

olohuoneessa

uhoamani tauluprojekti toteutui seuraavasti: otin tussin kouraan ja kirjoitin Culinary paperille,  kehystin sen ja ripustin keittiön vastamaalatulle seinälle. tämä tyynnytti taiteellisen paloni hetkeksi. uhkarohkea taulunmaalausajatus kypsyköön vielä hetken. vaikka kevääseen.

ripustelin eilen olohuoneen taulukollaasin myös paikoilleen. puuttuvat kehykset hain kirpputorilta, kun kaipailin toisistaan poikkeavia ja rosoisia pokia  - kahdeksat kehykset alle neljän euron on jo kelvollinen hintataso. alan olla hyvin tyytyväinen olohuoneen lämpimään ja eheään tunnelmaan. puettakoon tämäkin huone keväällä raikkaammin, mutta juuri nyt, tämä tuntuu hyvältä. kodilta.

huomatkaa nurkasta pilkistävä kitaran rähjä  - en siis petkuttanut teitä eilen - ja peikonlehti, joka on viihtynyt lasipullossa jo useamman viikon hyvin terhakkaana.

translation // spent yesterday evening planning this frame collage. our livingroom is starting to look pretty cosy nowadays.
8 kommenttia:

Night at Vogue kirjoitti...

Kivalta näyttää!

Nimetön kirjoitti...

sulla on huikee sisustussilmä :)

Nimetön kirjoitti...

Sitä on taidettu olla aika skarppina viime aikoina.. ;) Tarkoitan siis viime viikkoina lähes jokaisen sisustusblogin vallannutta Ylva Skarp-hypetystä, joka väistämättä tulee kyllä mieleen maalaamaasi taulua katsellessa..

Piret kirjoitti...

Night at Vogue: kiitos :)

Anonyymi: kunhan sisustelen niinkuin oma maku sanoo :)

Anonyymi: nyt on pakko myöntää täydellinen tietämättömyyteni siitä kuka on Ylva Skarp :) googletan hänet kyllä heti. mutta sehän ei tarkoita sitä, ettenkö olisi hänen töihinsä missään törmännyt - usein kun tyydyn vain scrollamaan kuvat.

omaperäinen tuo tussaukseni ei missään nimessä ole - halusin vain kehystää tekstin. :)

Piret kirjoitti...

Anonyymi: alitajunta on ainakin ollut skarppina ;) tsekkasin Ylvan teokset !

Anne kirjoitti...

Aivan upeeta :) tosi ihanan näköinen kollaasi, olet varmaan huomannutkin kuinka niistä tykkäilen, hih.

Tykkään paljon tavastasi sisustella!

TinttiP kirjoitti...

Valloittavia inspiksiä! Kehystenhakureissu on mullakin ollut jo puoli vuotta mielessä :) Mutta makkarinne seinä sarvineen pyörivät mielessäni jatkuvasti...

Nimetön kirjoitti...

kerro 10 parasta kirpputoria suomessa! :)