maanantai 19. joulukuuta 2011

cathing up

kuukauden mittainen postaustauko on omiaan kertomaan aika selko kieltä siitä, kuinka uppoutunut olen ollut tulevan kodin sisustusprojektiin - kaikki ylimääräinen aika on mennyt kirpputoreilla ja huutokaupoissa, tai vastaavasti huonekalulöytöjä entisöidessä vanhempien autotallin perukoilla.

toki olen myös ostellut, ja polttanut, huomattavan määrän kynttilöitä, huutanut huutokaupasta 37 osaisen vanhan posliiniastiaston soppakulhoineen, ylläpitänyt lahjapajaa - jouluihminen kun olen - sekä ylikuormittanut Amazonin kirjatilini siihen pisteeseen, että kirjahyllyn hankkiminen alkaa käydä ajankohtaiseksi.

perimmäiseltä tarkoitukseltaan tämä postaus kuitenkin on tarkoitettu viestimään hätäisimmille lukijoille, jotka ovat epäilleet että häivyn kuvioista jälleen, että tämä ei ole suinkaan pelin henki. olen vain tällä hetkellä kovin kiireinen ja ennen kaikkea mukavuudenhaluinen - pukeudun päivästä toiseen samaan nahkahihaiseen villakangastakkiini ja kiroan märkiä sukkiani, samalla nahkapohjaisten buutsieni kaitaa kohtaloa sadatellen, kun astun ne piloille tuolla vesisohjossa. lisäksi kamerani on veljeni mukana ainakin vielä kuukauden päivät Australiassa.

tänne kuuluu siis muuton ja joulun odotusta ! ja pieni pisto rinnassa kun olen teidät hetkellisesti hyljännyt. kuinka teidän joulunne etenee ?  onko lahjat hankittu tai mitä toivotte paketeista kuoriutuvan ? arvatkaapa kuinka pitkä lista täällä on pukille kirjoitettu..


translation // still here babes. been so busy with my current interior decor projects that havent got any time for bloggin. just letting you know that im not going anywhere. happy holidays xx
4 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Sun blogia on aina yhtä ihastuttava lukea. Harmi vain kun et ehdi meitä useammin viihdyttämään postauksilla. Hyvää Joulua ja heti aattona joululahjat tänne esittelyyn 8)

Unknown kirjoitti...

Adore leopard print
xx
lilithfashion.blogspot.com

annu kirjoitti...

onneksi et ole katoamassa minnekään :)

oletko siis muuttanut yksin?

Piret kirjoitti...

Siru: ihana kuulla ! Kyllähän se harmittaa kun ei useammin ehdi, mutta kevään lähestyessä varmasti taas nopeutuu tahti :)

Lillith: me too :)

annu: en tokikaan :) sanotaanko, että asiat on entisestä muuttunut kovastikin, mutta en ole muuttanut yksin ;)