maanantai 10. lokakuuta 2011

simplicity

yksi arkistoon pyörimään jäänyt asukuva parin viikon takaa, kovin simppeliä ja yllätyksetöntä. joskin YSL: n platform korot jalassa pitkästä aikaa. ja vain sen aikaa, että jouduin viimein myöntää itselleni tosiasian, että olen ostanut armottomasti yhtä kokoa liian pienet kengät - ja maksanut niistä vielä mansikoita. kalliit oppirahat, mutta ehkä nyt vihdoin opin läksyni.

nämä kaksi päivää ennen odotettua Helsingin reissua tulee olemaan todella hektisiä - rästihommia, suutarilla ravausta, kaksikin kampaajakäyntiä ja lievää gaalastressiä. kovin piristävää päästä nostamaan maljaa, ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja keskellä viikkoa takuulla upeassa miljöössä. vetää ihan suun hymyyn.

translation / / some pics from a couple weeks ago. wore my lovely YSL calf hair platform booties - finally had to admit that I really did buy them one size too small. think I learned my lesson this time - dont buy shoes from NAP sale if they dont have your size. makes sense huh .

blazer & denim, 2ndhand // knit, JC // bag, Mulberry // shoes, YSL

10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oletko kokeillut jäädytysmenetelmää? Eli täytät kaksi muovipussia vedellä ja sidot tiukasti kiinni ja tunget pussit niin syvälle kenkiin kuin mahtuu, ja sitten vaan kengät pakastimeen jolloin jäätyessään vesi laajenee ja suurentaa samalla kengän koon n. puolella koolla.

Nimetön kirjoitti...

Näytätpäs ihanan freesiltä :)

Nimetön kirjoitti...

10.30 Anolle:

mahtava idea! silti varmaan ehkä jännittäis pistää ysllät pakkaseen.. :D

Martina kirjoitti...

Millä sä "pääset" sinne gaalaan - oletko saanut kutsun (bloggaajana) vai miten? Ei kai niitä lippuja myynnissä ole..?

Sissi kirjoitti...

En malta odottaa että nään kuvia sun gaalaglamourista. Joten otathan paljon kuvia !!

Lia kirjoitti...

Kengäthän jos ne on pituudesta liian lyhyet niin niille ei kyllä valitettavasti voi mitään tehdä mutta jos on vaan kapeudesta kyse (tai korkea jalkapöytä niinkuin itsellä) niin suutarista olen ostanut sellaista sprayta joka venyttää nahkakenkää eli se suihkutetaan ensin sisäpinnalle ja sitten vaan kengät jalkaan ja sen tuntee heti kun se lähtee venymään! On pelastanut tämä ihme suihke mulla ainakin monta kenkä paria :)

Tai sit voit vaan myydä nuo ihanuudet mulle jos sattuu olemaan kokoa 37 ;D

Unknown kirjoitti...

Great outfit, beautiful shoes

xx
lilithfashion.blogspot.com

Gaby de Modacapital kirjoitti...

amazing look! Love your shoes!!
:)
kisses!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kuulostaa toimivalta, mutta vähän jännittää laittaa pakastumaan kenkiä jos vaikka päädyn myymään nämä joskus..

Pistetään harkintaan ;)

Anonyymi: kiitos !!

Anonyymi: tätä minäkin vähän mietin ;)

Martina: kutsulla juu, mielestäni Gaalaan ei myydä erikseen kutsuja.

Sissi: en oikein tiedä miten kamerapolitiikka tuolla järjestyy, mutta lupaan yrittää parhaani :)

Lia: kengät ovat nimenomaan pituudesta, enkä usko että mikään venytys niitä saa oikeasti jalkaani miellyttävästi mahtumaan

Kengät ovat juuri kokoa 37 ;) !!

Lillith: thanks xx

Gaby: oh thanks hon :)

Nimetön kirjoitti...

Millä hinnalla kengät irtoais? Terv. Mahdollinen ostaja ehdokas :)