lauantai 15. lokakuuta 2011

fall top 5

oman syksyni viisi parasta asiaa - kynttilät, kultainen miestenkello, uusi Nokian N9, Diorin lip lacquer ja Luca´s papaw ointment - kaikki käytössä poikkeuksetta aamusta iltaan.

N9 on ollut valehtelmatta kädessäni siitä saakka, kun sen sain haltuuni keskiviikkoiltana - kiitos Nokian. huikean hyvä kamera, tyylikäs design ja nerokas laite kaikenkaikkiaan. en todellakaan ole mikään hifi ihme, mutta tämä puhelin tuntuu hyvältä - ja jotenkin hassulla tavalla omalta.

australiasta mukana tuotu Luca´s papaw ointment toimii täydellisenä huulirasvana, kynsinauhavoiteena, ensiavuksi pieniin haavoihin ja minä tahansa rasvana. superkosteuttava, mutta ah niin kevyt ja heleä. ei lainkaan tunkkainen kuten useimmat vastaavat voiteet mitä olen kokeillut - kertakaikkinen jokapaikan pelastaja.  enää täytyy selvittää mistä tätä saisi tilattua tänne lisää? ebay ?

translation // my fall top 5 - candles, golden watch, brand new Nokia N9, Dior Lip Lacquer and Luca´s papaw ointment. love them all. 
8 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Jee, N9! Ostin alkusyksystä N8 ja tekisi nyt jo mieli vaihtaa tuohon. Ehdottomasti mun suosikki kaikista Nokian puhelimista koskaan!

Nimetön kirjoitti...

Mistä taustakuvasi puhelimessa on?:)

Senja kirjoitti...

ite oon miettinyt myös kyseisen puhelimen ostoa. vähän nokian ja applen välissä silti yhä keikun...ainakin tyylikäs tuo puhelin on!! ja kello on myös ihana :)

Nimetön kirjoitti...

et tainnut ite ostaa puhelinta. mitä kautta sen sait jos sait? tiesitkö että tuo oli piilomainontaa jos sait sen ilmaiseksi joltain taholta? :)

Magda kirjoitti...

beautiful watch :)

Piret kirjoitti...

Jenna: suosittelen kyllä, on toiminut erinomaisesti :)

Anonyymi: ihan ladattu internetin ihmeellisestä maailmasta. kuvassa suosikkimallini Anja Konstantinova :D rakastan tuota kuvaa !

Senja: ymmärrän kyllä, samojen vaihtoehtojen välissä varmaan puntaroi moni muukin. :)

Anonyymi: enpä ostanut en, kiitos muistutuksesta. asia korjattu :)

Nimetön kirjoitti...

Että on tyylikäs puhelin toi N9! Tosin vasta ostin N8:n joten ei ehkä uutta puhelinta ihan vielä :D

Nimetön kirjoitti...

Minkä merkkinen tuo kello on? Ja mistä oot sen ostanut?