torstai 15. syyskuuta 2011

occasionally red

jos aiemmin ylistämäni shearling rotsi on alati käytössä, on kuvien lampaannahkainen unelman pehmeä nahkatakki harteillani niinä päivinä kun lampaantaljatakki väsyttää. sen sijaan syysilmoille oikeasti soveltuvat, lämpöiset takit, ovat jääneet täysin vaille huomiotani.

siihen saakka kunnes löydän oikeasti tyylikkään ja kylmänkestävän takin, tyydyn vetäisemään mustan turkisliivini rimpularotsien päälle lämmikkeeksi. toimii ja lämmittää - joskaan ei suojele yhtään niiltä syyssateilta..


translation // since I´ve completely forgotten to buy me a propper & warm coat for fall, Ive solved the problem by layering a furvest on top of my leather jackets. worked well so far !! ( this post is kinda misleading cause im wearing the furvest only in the last pic )


pants, GinaTricot // jumper, JC // leather jacket, Stylestalker // furvest, 2ndhand

6 kommenttia:

Senja kirjoitti...

noi housut on niin mageet ja hyvännäköset SUN päällä! ihastuin noihin kovasti ja kävin itekin ginassa sovittamassa. mutta NOT. ei mun päällä näytä todellakaan samalta. ei yhtään kivalta edes!;D joten kauppaan jäi...........

eloiselabetise kirjoitti...

Stunning outfit! Your boots, your pants and your jacket are absolutely amazing! xxx

eloisedephotography.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

Ah, mä aloitan jokaisen aamuni sun blogin parissa. Kuvat aina laadukkaita ja inspiroivia, teksi mukavaa ja täällä ei näytä anotkaan nillittää. Mutta toisaalta tyylitajusi ja blogisi on jotenkin niin hyvä, ettei anotkaan tadia viitsiä väittää muuta. Kiitos ja mukavaa viikonloppua Piret !!

:) Miisa

Unknown kirjoitti...

stylestalkerin vaatteet ovat kyl mahtavat. kiva lookki.

Piret kirjoitti...

Senja: eikä :) mutta näinhän se joskus menee, ei vaan toimi samanlailla omassa jalassa, kuin muiden päällä. joku meidän kiusaksi langetettu fysiikan laki :)

eloiselabetisse: aw thank u hon xx

Miisa: ihana kuulla !! itsekin selaan blogeja aamukahvini lomassa, ja tuntuu kivalta tietää, että joku aloittaa päivänsä myös tämän blogin parissa :) Mukavaa viikonloppua Sinullekin !

Nita-Karoliina: todellakin ;)

Mircow kirjoitti...

Great look and nice pictures :)