tiistai 23. elokuuta 2011

suede

kiitos kaikille giveaway skabaan osallistuneille !! voittaja kirkastuu viimeistään torstaihin mennessä, eli heti kun ennätän arvonnan suorittaa. hienoa huomata, että suuri siipale osallistuneista tuntui olevan täysin uusia lukijoita - ja tämä jos joku lämmittää suuresti uudisheränneen bloggarin mieltä.

joku vanhoista lukijoista saattaa muistaa kuvissa näkyvän haalean mokkatakin, jonka vähäisiä käyttöpäiviä vingun teille jo kauan sitten - vähän sama veisu jatkuu yhä vain. niin kaunis kun takki onkin, on se huolettomaan arkikäyttöön mielestäni vähän turhan nafti. elkää ymmärtäkö väärin, koko on kyllä oikea, mutta selkäosan lyhyys juilii joka kerta kun takkia yritän yhdistellä jotenkin muutoin kuin maksimekkoon tai korkevyötäröisiin farkkushortseihin. en vaan kertakaikkiaan tule toimeen sen paidanhelmakkeen kanssa joka yrittää ulos kinttanan takinhelman ja farkun vyötärökaitaleen välistä - pelkkä ajatuskin saa ihon inhosta kananlihalle

translation // bought this suede fringe jacket way back from hm. really struggling wearing this any other way than with a black maxi dress or a pair of high waisted denim cutoffs. im not the biggest fan of these "ridiculously short from the back" kinda jackets. love the colour and scent of the suede though


fringe jacket, h&m // jeans, JC // scarf, 2ndhand // heels, bebe

8 kommenttia:

hheidi kirjoitti...

Oot sä kyllä kaunis!:)

Nimetön kirjoitti...

Löysin kertakaikkisen hurmaavan blogisi ihan muutama päivä sitten ystäväni vinkkauksesta. Olen ihan haltioissani tyylistäsi, tavastasi kirjoittaa ja oikeasti puhua muodista, juuri niin kuin kiinnostavan bloggarin tulisi tehdäkin. Ensimmäinen blogi joka onnistuu inspiroimaan minua !

Ainoa mikä minua ihmetyttää on se miksi kuulin sinusta ja blogistasi vasta nyt. Onnea jatkoon ja kirjoituskipinää ;)

Jii kirjoitti...

Noi kengät on jotain ihan järjettömän ihanaa! ♥

Senja kirjoitti...

mä inhoon kanssa yli kaiken tota lyhyiden takkien ongelmaa: paidanhelmat pursuuminen on sietämätöntä. lyhyet takit vaan muuten on niin kivoja, harmi että niitä voi tosiaan niin harvojen vaatteiden kanssa yhdistellä............

ihana asu :)

Elinakui kirjoitti...

I feel you! En vaan pysty elämään moisen paidan tursuamisen kanssa :--D Sen takia biker-mallinen takkini onkin jäänyt hyvin vähälle käytölle! Tuo hapsutakkisi on (edelleen) hyvin kaunis.

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

oih noi kengät on niin upeet!

Piret kirjoitti...

hheidi: kiitos kaunis !!

Anonyymi: ihana kuulla että ystäväsi on vinkannut tänne, ja että pidät vielä lukemastasikin. mahdottoman kivaa saada uusia lukijoita :)

Jii: no on, heittämällä paras tuliainen ikinä :)

Senja: juurikin näin :)

Elina: onneksi omistan muutamat ihanan korkeat housut/farkut joiden kanssa näitä kinttanoita rotseja vielä pystyy pitämään. muuten jäisi ihan kaappiin notkumaan..

Tiia-Tuulia: on on on !!

Teddi kirjoitti...

those heels with that jacket & scarf!

http://honeybeelane.blogspot.com/