maanantai 8. elokuuta 2011

kesäsuosikki

kuluvan kesän olen viettänyt pitkästä aikaa täysin lomaillen - siis laiskotellen. enkä toisinsanoen ole suonut ajatustakaan pukeutumiselle muuten, kuin että on juuri sen verran niskassa selvitäkseen mökiltä kyläkauppaan ja takaisin. ja miksi olisi tarvinutkaan.

mahtuupa kesään silti niitäkin hetkiä, jolloin on tukka pestävä ja muutoinkin oltava edes hieman ruodussa - näihin päiviin on yksi vaate ylitse muiden: henkäyksen kepeä Venom shirt, joka on tarpeeksi ohut ollakseen viileä mutta läpikuultavasta materiaalistaan huolimatta sopivan peittävä. olisiko kerran tai kaksi kun olen paidan pukenut jotenkin muutoin kuin räsyjen denimshortsien pariksi, joten alla olevat kuvat kertovat hyvin pitkälle kesän ykkösvarusteluni. ilmavaa, kevyttä ja ah niin helppoa.

ja täällä yhä vaan ihmetellään teidän kommenttitulvaanne hymyssä suin. tuntuu hyvältä jatkaa, kun niin niin moni vanha lukija on löytänyt takaisin tänne - hyvä te !!


translation // hey peeps !! finally getting back to my blog, and it feels pretty awesome to b honest. spent the Spring in Sydney, interning for the amazing aussie brand Stylestalker and as u might guess - got a LOT of amazing clothes to share with you fashionlovers. this blueish Venom shirt is my fave thing for summer - totally wearable and so damn comfy .


shirt, Stylestalker / vintage denim from Levis

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

welcome back darling! we've missed you

Nimetön kirjoitti...

No heti tämä ensimmäinen "oikea" postaus kertoo jo selvästi miksi sua on kaivattu. Sun blogi on ihan omaa luokkaansa !

Nimetön kirjoitti...

Argh oon niin pitkään miettinyt tota puseroa se on vaan TÄYDELLINEN hmmmm pitäiskö pitäiskö vai ei, järki vastaan tunteet varsinkin nyt kun se on asoksella alennuksessa ;D

BARRACUDA kirjoitti...

Kuulin juuri kaveriltani paluustasi ja piti heti tulla tsekkaamaan asia! IHANAA, tervetuloa takaisin! :)

Papyli kirjoitti...

On kyllä ihanaa saada suosikki bloggaaja takaisin :) mahtavaa!

Caroline Lie kirjoitti...

Love the top!

Nimetön kirjoitti...

Ihana kun tätä pääsee taas seuraamaan (: