lauantai 27. elokuuta 2011

dear Darcy

toinen kolmesta hiljattaisesta laukkuhankinnasta on Alexander Wangin Darcy - ehkä konstailettomin arkiveska minkä olen koskaan omistanut. en keksi järkeilemällä yhtäkään syytä siihen, miksi olen huomaamattani syrjäyttänyt hobo malliset laukut vuosien varrella täysin, kun malli itsessään on silkkaa käytännöllisyyttä.

mokkanahkaisen, eniten ikinä käyttämäni, Wangin Diego bucket bagin rispaannuttua siihen pisteeseen että muualla kuin yöelämän hämyssä laukun käyttö alkoi tuntua kiusalliselta, jouduin tekemään päätöksen: uusinko Diegoni vai vaihdanko hieman mallia. Wangissa tahdoin pysyä koska rakastan suunnattomasti pehmeää, käytössä sävyltään elävää nahkaa sekä tummennettuja metallidetaljeja. oi kun olenkin tyytyväinen Darcyyni.


translation // new addition to my bag collection - Alexander Wang Darcy. cant figure out why Ive been avoiding hobo bags the past couple years - cause now that Ive got one (once again) I found myself using it all the time. so damn handy and effortless as a everyday bag.

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

;---) jos se sun rispaantunut laukku ei sulle kelpaa niin täällä olis yks innokas ostaja!

Nimetön kirjoitti...

laukkuorgasmi<3

Lia kirjoitti...

Täällä keikkuu olalla sama laukku tosin viime kevään latte/ruusukulta versiona ja on pakko komppaa että ihan PARAS ja käytännöllisin laukku tähän mennessä! ;D
Itellä kanssa Diego ollut jäähyllä jo jonkun aikaa epäkäytännöllisyytensä vuoksi mutta ei siitä raaski vielä luopuakkaan varsinkin kun sen väri on maailman täydellisinä ruskea...
Oon jo seuraavaksi haave/hankinnaksi iskeny silmäni Wangin Emilieen sillä kaapissa on vielä akuutti mustan laukun puute, tosin on ruvennut jo naurattamaan tämä oma akuutti tarve sitä kun tuntuu keksivän vähän väliä jotain uutta mutta aina niin tarpeellista :)

Elinakui kirjoitti...

AAaa, tuo on niin super upea! Kelpuuttaisin aivan salamana myös omaan laukkuvarastoon :-) Kuten myös Diegon - enemmän tai vähemmän rapistuneenakin!

Senja kirjoitti...

aivan ihana! pitkästä aikaa kivoin laukku mitä oon nähnyt missään!:)

eloiselabetise kirjoitti...

Wow your bag is amazing! xxx

eloisedephotography.blogspot.com

Emilia kirjoitti...

Ai vitsi kyllä on ihana ja erityisesti todellakin vielä käytännöllisen näköinen laukku! :)

Nimetön kirjoitti...

heii kyselin noista kuukaustageista sulta vähän aikaa sitten, oisko niitä mahollista saada? :---)

Nimetön kirjoitti...

ei liity kyllä aiheeseen mut sulla on tosi hyvä peppu

Jii kirjoitti...

Gorgeous!

Nimetön kirjoitti...

Osaako joku sanoa onko eurooppalaista nettikauppaa, joka myy varmasti aitoja AW:n laukkuja?

Molla kirjoitti...

Mistä löysit darcyn? Oon yrittänyt etsiä samaa vaikka mistä nettikaupasta mutten löydä mistään... :(

Piret kirjoitti...

Anonyymi: apua unohdin täysin, nyt yritän tsempata kuukausitagien kanssa :)

Anonyymi: Eurooppalaisista nettikaupoista ainakin Farfetch myy Wangia, kuten myös Mrs H Outnet. Myös Outnet.com ja Net-a-porter myy :)

Molla: ostin Darcyni Sydneystä Wangia myyvästä liikkeestä :)