maanantai 6. syyskuuta 2010

home again

heii ihanat ! haikein mielin palailin tänään lomaltani, joka hupeni aivan liian nopeasti - mieli ja sydän jäi Gilin saarten auringonlaskuihin, rauhaan ja valkeaan rantahiekkaan. heittämällä paras loma koskaan. ikinä. muutama reissukuva niitä kaivanneille, sekä samaan hengenvetoon ilmoitus Lainahöyhenissä- blogin hiljenemisestä. tulevana syksynä keskityn yksinomaan opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Kiitos kaikille lukijoilleni - tuesta, jakamisesta, kritiikistä ja ennen kaikkea ajastanne. minut löytää vielä jatkossakin JC- blogin puolelta, mutta kahteen blogiin, töihin ja opiskeluun eivät rahkeet valitettavasti enää piisaa.

olette mahtavia. puss










49 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:,(

Chrisu kirjoitti...

Nyt huijaat ?!! Ethän ole tosissasi? Päivitä vaikka edes kerran viikossa :(((

ea kirjoitti...

voi harmi... :(
ihania lomakuvia silti!

http://eeva-amanda.blogspot.com/
http://eeva-amanda.blogspot.com/

eeva amanda

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on oikeasti menetys, yhtä inspiroivaa ja aidosti ihanaa blogia saa etsiä. Toivotan sinulle kaikkea hyvää, kiitos.

suvi m / Valkoinen Harmaja kirjoitti...

Voi harmi, mutta ymmärrän kyllä ettei aika riitä kaikkeen. Tuntuu, että tosi moni hyvä blogi on lopettanut tai jäänyt tauolle lyhyen ajan sisällä... :/

Tätä blogia tulee ikävä!
Kaikkea hyvää sinulle!

lotta kirjoitti...

Harmi :/ Mutta kaikkee hyvää sulle, toivottavasti joskus saat uuden innostuksen !

Miia kirjoitti...

Mulla kanssa tunne, et kaikki hyvät lopettaa. No jos bloggaaminen on jotenkin työlään tuntuista, niin ei kai sitä kannata tehdä. Harvempikin tahti toki riittää, ei aina tartte heti kuopata koko kyhäelmää :/

Kiitos mahtavista jutuistasi!

SANDRA kirjoitti...

hei! sua kaivattiin jo, todella ihania kuvia, good to have you back..

mutta mitämitä?! ei kaiiiiiiii.. todella harmi kuulla että olet päättänyt lopettaa bloggaamisen! ehkä mielisi vielä vaihtuu.... (?)

kaikkea hyvää, toivottavasti tämä ei ollut viimenen postaus vielä!

<3

Iina-Maria kirjoitti...

Mitä? Ei voi olla totta. Mä niin kaipasin sun juttuja ja asukuvia. Yksi parhaista suomalaisista blogeista, ehdottomasti.
Yh. :-(

Jii kirjoitti...

Voi ei!! :( Vaikka päätöksesi ymmärrän niin silti tämä uutinen tuli yllärinä. Olin jo odottanut näkeväni ihania ja inspiroivia syys- ja talviasuja.. Täytyy siis kai suunnata JC-blogin puolelle. Kaikkea hyvää ja tsemppiä opintoihin! :)

veerra kirjoitti...

oioioi kelpais mulleki tommonen loma ja harmi että lopetat, oot ehdottomasti yksi parhaista bloggaajista mutta kyllähän tuon ymmärtää, en usko että monikaan pystyisi moiseen venymään :)

Marsu kirjoitti...

ihania kuvia. tälläset kuvat kyllä motivoi säästämään matkaa varten.
mutta voi ei, aiotko tosiaan lopettaa..? :( sun blogi on mielestäni inspiroivin suomalainen blogi, toivottavasti palaat vielä joskus...
Kiitti kaikesta antamastasi inspiraatiosta! oot tyylikäs leidi.

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Voih, tämä oli ehdottomasti yksi hyvätuulisimmista ja inspiroivimmista blogeista! Aiotko jatkossa postata asukuvia JC-blogin puolella tai Lookbookissa vai jäävätkö ne kokonaan historiaan?

Kaunista syksyä sulle ja kiitos mahtavasta blogista!

Jonna kirjoitti...

Harmin paikka, mutta mielestäni kuitenkin viisas ratkaisu: parempi sitä on lopettaa reilusti kuin yrittää tsempata väkisin vääntämällä.


Kaikkea hyvää, toivottavasti jaksat vielä joskus bloggailla :)

Elinakui kirjoitti...

ei, ei saa! :----------((((

Elinakui kirjoitti...

ja sitten jos ihan oikeasti perustellaan, niin olet epäröimättä aidoin ja inspiroivin bloggaaja tämän maan kamaralla. asuistasi sai aina jotakin ideoita ja niiden upeutta oli kerta toisensa jälkeen ilo katsella - vaatekaappisi ja -makusi on mieletön.

toivon silti sulle kaikkea hyvää ja mahtavaa syksyä!

xoxo

Anonyymi kirjoitti...

harmi että lopetat! löysin blogisi sattumalta ja nyt jo puolisen vuotta säännöllisesti seuraillut (ensimmäinen kerta kun kommentoin tosin). Ihana ja inspiroiva blogi, kiitokset siitä!

ei liity tähän mutta pakko vielä kysyä. eli oon itsekin ajatellut jo kaaaauan noi AA:n ratsastuspöksyt hommata, mutta en oo vieläkään uskaltanut koon puolesta tilata. Luuletko et S mahtuis 168/56 -kokoiselle? kiitos jos jaksat vastata ja jos olet omiisi täysin kyllästynyt niin täältä löytyisi yksi vapaaehtoinen ostaja ;).

- Saila

Mii kirjoitti...

Heittämällä parhaat kuvat blogissa ikinä. Mukavaa syksyn alkua!

Anne kirjoitti...

Tervetuloa kotiin. Aivan ihania lomatunnelmakuvia. :)

Mutta miten surullista että jätät tämän blogin. Toivottavasti JC:ssä saa vielä ihailla sun tyylikkäitä asuja.

Kaikkea hyvää tulevaisuudelle!

Aurora kirjoitti...

Hei, voi ei! Toivottavasti palaat jossain vaiheessa, tai päivität sitten paljon JC-blogiasi... Ikävää, että hyvät ja _oikeat_ muotiblogit katoavat, kun niitä on muutenkin niin harmillisen vähän Suomessa :( Ehkä törmätään Jyväskylässä! :)

Lilly kirjoitti...

itku tuli. niin kuin jo moni sanoiksi puki ikävä tulee sinun kaltaistasi helmeä.. mutta kaikkea hyvää ja etenkin kiitos niiiistä monista inspiraation ja ilon hetkistä joita blogisi kautta on saanut jakaa. Olet mahtava!

Lotta kirjoitti...

Tsemppiä sinulle kaikkeen ja toivottavasti kuulemme susta vielä <3

Laura kirjoitti...

Huokaisin ihastuksesta kun katsoin ensin lomakuvasi läpi ja sitten tekstiä lukiessa tuli surku puseroon, kun tajusin, että näin inspiroivasta, tyylikkäästä ja aidosta blogista pitää luopua :/ Samaa mieltä Auroran kanssa, harmillista kun ne oikeat muotiblogit pikku hiljaa katoavat... Vaikka blogi nyt loppuukin, niin jotain kautta olisi hienoa asujasi seurata oli se sitten JC:n blogi tai Lookbook. Kaikkea ihanaa sinulle ja tulevaisuudellesi! :) Palaile taas jos siltä tuntuu.

Elsa kirjoitti...

Lovely impressions! You get really tanned my darling ^^

Oona kirjoitti...

no höh, tää oli mun yks lemppari blogi! mutta hyvää syksyä! =)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten harmillista!
Ei kai voi muuta kuin haikeana kiittää sinua kauniista kuvista ja kivoista jutuista.

Mainiota syksyä ja hyvää jatkoa!:)

Anonyymi kirjoitti...

ikävä kuulla inspiroivan blogin hiljenemisestä, mutta tokihan sen ymmärtää että aika ei voi riittää kaikkeen! haluaisin kuitenkin vielä kysäistä että mistä olet tuon chanelin laukkusi hankkinut, minkäkokoinen se on ja miten pitkät hihnat siinä on? :) on nimittäin juuri sopivan näköinen laukku, upea - aivan niinkuin omistajansa!

lauren kirjoitti...

todella harmi, mutta ymmärrän kyllä, ikävä kyllä tulee. minustakin tuntuu, aurooran sanoin, että kunnon muotiblogit katoavat. musta sun blogia pystyi oikeasti kutsumaan laadukkaaksi MUOTIblogiksi. sain sulta paljon inspiraatiota ja ideoita. ehkä palaat vielä joskus? :-)

Martina kirjoitti...

Ymmärrä ilman muuta oman ajan ja voimien rajat, mutta OU NOOOOUUU sua jäädään kaipaamaan :(( Erityisesti upeaa tyyliäsi (tai no mihin se nyt katoaisi..), mahtavia kuviasi ja suloista kirjoitustyyliäsi. Onnea tulevaisuuteen! :))

Riikka kirjoitti...

Mahtavia kuvia! Ja sun blogia oli kyllä ihan mahtava seurata, harmi että lopetat :S Tsemppiä jatkoon!

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

eii mitä tää meinaa! miks just sinä ja johanna lopetitte (tai pidätte taukoa, who knows) bloggaamisen, kaks lempparia! ei oo todellistaaa :--( mut eniveis, sun blogi on ollut todella upea, oot niin inspiroiva. kiitos! jaksamisia :-)

rölli kirjoitti...

Harmi että lopetat/vähennät kirjoittelua. Mutta kaikkea hyvää ja onnea töiden ja opiskelun kanssa! :) Upeita noi kuvat ja olisi ollut kiva nähdä myös lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Nyyh. :( Kunpa vielä myöhemmin saisit aikaa järjestymään tämän blogin pitämiseen. Olet mahtava ja ihana! :) Kaikkea hyvää tulevaan!

Anonyymi kirjoitti...

Löytyykö tuosta yhdestä kuvasta syy lopettamiseen?! Ikäänkuin olisi vatsakumpu somasti pullollaan.. :)

Säde kirjoitti...

Voih ;(

Juuri niin, yhtäkkiä kaikki parhaat bloggaajat päättää lopettaa. Mutta kyllähän bloggaahatkin on vaan ihmisiä, eivätkä voi venyä kaikkialle! Joten ymmärrän, että tällä hetkellä aikasi ei riitä bloggaamiseen. Mutta toivottavasti joskus nähdään vielä sinua. :)
Sulla oli paras blogi aikoihin. Kiitos ja kumarrus.

Lulu kirjoitti...

Ihania lomakuvia! Olin itsekin Gili Menolla tänä kesänä - aivan ihana paikka :) Sääli, että lopetat.. Yksi parhaista muotiblogeista!

Annika kirjoitti...

eeih tää oli yksi mun lemppariblogeista!

Anonyymi kirjoitti...

Perfect timing taas mulla, löysin blogin vasta lomasi aikaan ja kovasti odottelin tulevaa...

sib kirjoitti...

amazing pics.. like your bikini.. :)


xoxo claudia

Teresa kirjoitti...

Voi höh, blogiasi on ollut oikein mukava lukea! Harmittava juttu, mutta hyvin ymmärrettävää kuitenkin. Tsemppiä kaikkeen :-)

Ja todella ihania kuvia reissusta, minulle kelpaisi myös samanlainen rusketus! ;-)

Vimps kirjoitti...

Voihan nyyh, sinäkin lopetat. Ymmärrän; aikaa ei aina riitä kaikkeen, ja silloin täytyy pistää asiat tärkeysjärjestykseen.

Kiitos kuitenkin todella monista inspiroivista asuista, upeista kengistä ja hienoista kuvista! Toivottavasti vielä joskus palaat ilahduttamaan meitä tyylitajullasi.

Anonyymi kirjoitti...

HAHHAHAHAH anonyymi :S::S::S:S:D hahahahah ei en kestä

Emmi kirjoitti...

oh,your vacation seems great!

Christina kirjoitti...

Mielelläni olisin lukenut jatkossakin, sillä olen viihtynyt blogisi parissa enemmän kuin hyvin - olet mielettömän inspiroiva tapaus! :) Mutta tietysti on täysin ymmärrettävää, ettei aika aina yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Paljon tsemppiä opiskeluun ja muutenkin syksyyn! :)

Ja ihan mielettömiä lomakuvia! :)

fashion clocked kirjoitti...

Love these shots.... I keep waiting for posts and wondering if they are not coming anymore? wish i could read finnish!katie.xxxx
fashion clocked

Siiri kirjoitti...

Kateellinen rusketuksesta ja tosta lämmön määrästä mikä kuvista välittyy. Ja syötävän hyvännäkösistä susheista. Nam :)

WE INSPIRE US kirjoitti...

tosi kaunis!

ah sushi! yummy!!!

SC kirjoitti...

I have the same bikini ;)!

Love this post!
xoxo

Andrew kirjoitti...

mmm sushi