maanantai 9. elokuuta 2010

supercasual

kun tietää, että edessä on täydellisen täyteen buukattu päivä, on pakko pukeutua johonkin takuuviileään. maksimekon päälle puettu raidallinen silkkineule saa pitkän mekon näyttämään ihanan arkiselta ja huolettomalta - olematta tukahduttavan kuuma tai ahdistava.

tätä asua on muuten pakko kokeilla syksymmällä platformnilkkureiden ja kelsirotsin kanssa. ainakin mielikuvan tasolla yhdistelmä tuntuisi toiman loistavasti, vai mitä tuumitte ? mukavaa viikonalkua murut.

translation // wore today my black maxi with a striped silk knit and prada flats. definitely going to update this outfit for fall with chunky platform boots and a shearling jacket or green parka. have a great week sweeties.


dress, hm / shirt, 2ndhand / shoes, Prada / bag, Alexander Wang / ring, ysl / watch, Fendi

8 kommenttia:

Madlooks kirjoitti...

Moi!
Stunning look!!!

http://madlooks.blogspot.com

Carola

Nimetön kirjoitti...

TÄYDELLISTÄ !!

i hate early mornings kirjoitti...

IHANA laukku!!!

Elinakui kirjoitti...

upea, niinkuin aina :--) ja jumaloin tota laukkua ikuisesti.


pakko kysyä, koska itse omistan ton saman mekon. onko sulla joku alusmekko , jos on niin mistä? Itseä nimittäin vähän häiritsee se, että valoa vasten mekosta näkyy kaikki läpi :/

Siru kirjoitti...

Ihana laukku!

juliet xxx

Nimetön kirjoitti...

Maksimekko ei vain valitettavasti sovi jokaiselle! Miksi pukeudut liikaa muodin muottiin? Miksi et nappaa vain niitä oman näköisiä sieltä muodin seasta?
Kuvistasi huokuu välillä se ettet ole sinut jokaisen vaatteen kanssa, osa on kyllä nappivalintoja mutta esim. tämä maksimekko ei.
Sulla on ihan OK tyyli mutta ei kuitenkaan mikään NIIN mahtava että minun pääni kääntyisi kadulla, sinunlaisia tytöntylleröitä on pilvin pimein. Toivottavasti luonteesi on kuitenkin tavallinen eikä mikään kuningatar...?

Mukavaa loppukesää kaikille!

Piret kirjoitti...

Elina: Ei ole alusmekkoa, mekko kieltämättä kuultaa aavistuksen läpi, mutta ei nyt liioin haittaa ainakaan itseäni :)

Anonyymi: no johan on kommentti :) itse pidän maksimekostani oikein kovasti, harmi jos tämä fiilis ei välity ruudun sille puolen.

ja mitä tyyliini tulee, niin sitähän ei ole niin mikään pakko kenenkään seurata jos aihe lähinnä tuntuu ärsyttävän :D

~Jeimy~ kirjoitti...

I absolutely love your blog you inspire me great looks new follower please stop by my blog some time

jeimysfashionloveaffair.blogspot.com