tiistai 17. elokuuta 2010

Ida Sjöstedt

Tukholman muotiviikot ovat täydessä vauhdissa, ja paikalle on haalittu maailman parhaimmat bloggarit raportoimaan reaaliajassa tunnelmia lukijoilleen. paikalla ainakin Hanneli, Andy,
RumiBryanboy sekä varmasti jokainen kynnele kykenevä ruotsitar. kotimaan tytöistä tukholmasta raportoi Emmi ja Milja, ja ainakin ensimmäisten postausten perusteella tyttöjen anti näyttää kuvien puolesta todella hyvältä.

itse olen näytöskuvia ehtinyt vilkaista juuri sen verran, että ehdin rakastua Ida Sjöstedtin mallistoon päätä pahkaa - kultaa, valkoista, mustaa, pitsiä, glamouria, punattuja huulia - aivan julmetun upeaa. ensimmäisen kuvan pitsimekko on järjettömän kaunis, ja satiiniset leoshortsit ottaisiin käyttööni välittömästi. olen täydellisen inspiroitunut !

translation // totally fell in love with Ida Sjöstedts collection. sheer lace dresses, gold, black lace, lots of glamour and red lips - im deeply inspired !



pics // frida fahrman, columbine smille

9 kommenttia:

Anna-Maria kirjoitti...

Noi tytöt näytää ihan retro-barbeilta. Ihania!

Piret kirjoitti...

Aivan täydellisen ihania ♥ voinhan verhota itseni läpinäkyvään kultapitsiin jo heti tulevana talvena, voinhan ?

Anonyymi kirjoitti...

Hei meinasin tilaa samanlaiset "ratsastushousut" ku sulla, mutta ajattelin eka kysyä neuvoo minkä koon tilaisin.. ku oon reilu 175cm pitkä ja iha hoikkaki, mutta olisko M hyvä koko? vai venyykö se S niin paljon? vois olla ehkä liian lyhyet? :DD

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa♥(: ootko muuten joku malli?(:

Anonyymi kirjoitti...

joo, ite rakastuin ihan samaan mallistoon :D

Jonna kirjoitti...

BWAAA! Aivan hullun ihanaa kaikkea! Haluaa myös pällistelemään! :D

Piret kirjoitti...

Anonyymi: Tarkoitat siis american apparellin housuja ?

itse olen 162 pitkä, ja otin koon xs. housut venyvät todella hyvin, vaikka näyttävätkin paketista otettaessa todella pieniltä. suosittelen että luet AA:n sivuilta kyseisen tuotteen kohdalta kuluttajien kommentteja tuotteesta. Siellä ihmiset kertovat yleensä pituutensa ja painonsa ja mitä mieltä ovat valitsemastaan koosta :) Housut on ihanat !!

inKa: Kiitos ! haha en tosiaan ole, hieman yli 160 pitkä tavallinen tallaaja :)

Emilia: tuohon on todella helppo rakastua ;)

Zionnah: :)

Eveliina kirjoitti...

^WOW, tuli kyllä yllätyksenä, että olet niinkin lyhyt (ollaan saman mittaisia ja mä olen mielestäni pätkä). Sulla on kyllä täydelliset mittasuhteet, koska kuvien perusteella oisin kyllä luullut mallimittaiseksi.

Ja mitä noihin vaatteisiin tulee, voin kyllä kuvitella sut noissa pitseissä ja shortseissa ja näytät takuulla upealta!

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihanan näköinen mallisto plus oon samaa mieltä et mallit näyttää ihan nukeilta. Just niinko pitääki! <3

Pus!

xoxo,

Aino