tiistai 20. heinäkuuta 2010

waiting for fall

tahdon jo vuorautua risaisten farkkushortsien sijaan paksuihin takkeihin, villahuiveihin ja sormikkaisiin. viis veisata räntäsateesta ja kinoksista, ja turvautua kerrospukeutumiseen.

tätä tämä on joka vuosi - talvella kitistään kuivien katujen perään ja kesällä kaivataan ilman tinkimätöntä viileyttä. näin huomaan ainakin itse toimivani vuodesta toiseen. pohjoismaiden neljä vuodenaikaa tuntuisi sopivan päättymättömään vaatejahkailuuni mitä mainioimmin.

kuvissa joitain poimintoja viime talvelta, jotka tulevat toimimaan loistavasti myös tulevissa viimoissa.


translation // kind of tired of this sunshine & heat. allready waiting for fall and all the warm clothes. heres some of my outfits from last winter.10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Amazing collection of cold weather pics- the leopard jacket is a MUST.

BEE

www.atlantic-pacific.blogspot.com

Nimetön kirjoitti...

Näihän se menee, niin minäkin teen... :D
Ei pitäis valittaa, kun on kuuma, koska talvella sitä kuumuutta sitten kaipaa.
-Cecilia

Katri kirjoitti...

Jep, myönnän ajattelevani samoin. Mutta ruohohan on aina vihreämpää aidan tuolla puolen.

Fanny kirjoitti...

I have no ide what you writing, but i love your style! I will be back! :)

Jii kirjoitti...

Bleurgh, talvi... Itse jaksan olla innoissani lumesta noin kaksi viikkoa. :D Ja se pimeys ja sade ja synkkyys ennen kuin lunta tulee. :/ Mutta nuo kevättalven kuvasi ovat kyllä uskomattoman kauniita ja tuosta autotallikuvan ryhdistäsi voisi moni ottaa mallia!

Carlina kirjoitti...

Ei, ei ja ei! :) Nautitaan vaan nyt kun saa pukeutua kevyisiin, ihaniin kesävaatteisiin ja iho hohtaa kauniina auringosta... Itse olen ainakin kesäihminen niin kuin vain voi!
Mukavia kesäpäiviä sulle Piret!

Martina kirjoitti...

Sama homma - nyt on selailen syksyn vaatteita ja haaveilen uudesta villakangastakista, löysistä pipoista, hansikkaista, isoista ja paksuista huiveista sekä kirpeistä syysilmoista. Upeaa ruskaa tietenkään unohtamatta.

Mikä muuten tuo ihana nuden värinen laukku on..(merkiltään)?

Piret kirjoitti...

kiitoksia kommenteista ♥

tottahan se on, ettei sitä pimeyttä ja kylmyyttä oikeasti kestä viikkoa pidempään. kunhan nurisen :)

Martina: nude laukku on Chloen Bay tote :)

Johanna kirjoitti...

Aivan samaan olen jälleen kerran ajautunut myös omissa ajatuksissani, heti kun alkaa heinäkuukin lähestyä loppua niin on heti pakko ryhtya suunnittelemaan syksyä:P Mutta sitten oli kyllä siulle ihan muutakin asiaa, en oo hirveesti panostanut blogien kommentointiin, mutta nyt vaan haluisin sanoo että oot iiihaan mielettömän upee tyyppi. Rakastan noita siun kenkiä ja asuja ja oihhvoihh, oot vaan ihana. Kiitos hienosta blogistasi siis ja keep going on:D <3

Nimetön kirjoitti...

Mä ihan säikähdin sitä että sä odotat talvea, itellä kun on kauhea ahdistus siitä että kesä on kohta ohi. Mutta kun katoin noita sun viimetalven kuvia niin johan mielipide muuttui, tosi kivoja kuvia ja asukokonaisuuksia :)