sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

regatta

vihdoinkin kotona pitkän ja kuluttavan hanko viikonlopun jälkeen. tuli kotimatkalla todistettua kuinka navigaattorin kanssa on mahdollista eksyä espooseen hanko jyväskylä välillä, ja kuinka kolmen päivän ilakointi koetteleekaan.

muutama kuva viikonlopusta nähtäväksenne. palataan normaaliin päiväjärjestykseen aikaisintaan huomenna. nyt tarvitaan unta. paljon. toivottavasti teidänkin viikonlopussa riitti riemua.


translation // just arrived home after a long weekend in Hanko. realized that im too old to cope with three night celebration.

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

todella tyylikkäitä ystäviä sulla!

Katness kirjoitti...

Tosi kiva ja erilainen toi kaulakoru. Tykkaan tosi paljon erikoisista koruista.

Teilla taitaa muuten olla aika ihana kesa siella Suomessa. Taalla on aivan liian kuumaa ja kosteaa=ei hauskaa. Voisi jo vahan hellittaa tama helle...

Anna N kirjoitti...

Tivolissa näin pe-iltana vilauksen blondista josta ihmettelin että olikohan se Piret...? Mustassa silloin? Mä juhlin siellä pe ja la. Pe vähän tavallisemmin armeijanvihreä toppi, farkkushortsit, nudet korkkarit ja la valkoisessa assymetrisessä t-paita mekossa jossa oli vidakkoprintti ja mustat wedget. Hemmetin terassilaudotus oli tappoa korkkareille ;-)
Mahtava bilemesta :-D

Piret kirjoitti...

Annika: eikö olekin ♥

Katz NYC: voi kiitos ! tykkään itsekin ! Tuo korua pitkin kiipeävä tiikeri on alunperin vintage vyönsolki Milanosta, sitten yritin saada siitä sormusta, ja lopulta keksin ripustaa sen kiipeilemään kaulaani. Se on ihana !

Anna N: o-ou :) minähän se tosiaan olin, mustassa maksissa, Chanelissa ja pinkissä huulipunassa. itse tanhuisin tivolissa to, pe ja la. Jaksaa taas odottaa ensi vuoteen ;)

Oli kyllä mahtavat bileet !

Anna N kirjoitti...

Hauskaa että näin oikein! Näytit tyylikkäältä, mutta näin tosiaan vain vilauksen.
Sitä meinikiä siellä ei melkein usko todeksi, mutta en tosiaankaan valita :-)