torstai 17. kesäkuuta 2010

plaid shirt

tervehdys työpöydän ääreltä ! hukkasin kalenterini viime viikolla ja olen autuaan tietämätön kaikista mahdollisista velvoitteista ja deadlineista mitä lähipäivinä olen luvannut suorittaa. kunhan työvuorot muistaa, niin väliäkö sen, jos näin kesällä on vähän hujan hajan ja tuuliajolla.

päivän farkkulookissa ensikäytössä kirpparilta ostettu miesten ruutupaita. raikas pinkki sävy, juuri sopivan väljä malli ja alle euron hinta vaikuttivat kaikki ostopäätökseen tasapuolisesti. harvinainen löytö - ainakin itse olen huomannut että ruutupaidat ovat todella tiukassa kirpputoreilla..


Psst.. olettehan jo huomanneet, että ainakin Browns, MyTheresa ja Matches ovat jo startanneet kesäalensa ! mukavaa torstaita


jeans, Lee Scarlet / shirt, 2ndhand / shoes, Tony bianco / bag, Chanel

translation // morning everyone ! found this snappy pink mens plaid shirt from a local flea market. love the fresh colour and slouchy fit. deffo need more of these

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Saan päivittäisen glamour annokseni blogistasi :) Olet tyrmäävä näky jopa miesten vanhassa ruutupaidassa, uskomatonta ja kadehdittavaa !

Mukavaa kesää ! Ethän ikinä lopeta blogiasi ja hylkää meitä uskollisia lukijoita.

Pearl kirjoitti...

En kestä - aivan liian mahtava asukokonaisuus! Edelleenkin suosittelen jatkamaan samaan malliin, blogisi on ihanan elegantti piristys muiden blogien joukossa!

<3

Nimetön kirjoitti...

Sun hymy kyllä piristi koko päivän :)

tiia kirjoitti...

pirita, kerta jyväskylästä olet niin oletko myös kenties ollut vaajakosken yläasteella, tarjan luokalla? :--) löysin yhden luokkakuvan '99 ja eräs vaaleaverikkö näyttää ihan sulta.

Nimetön kirjoitti...

you´re a star girl

Ulla kirjoitti...

Siis mitä? Miten olen voinut missata tämän blogin aikaisemmin? Kerrankin kansainvälistä tasoa oleva glamour/tyyliblogi! IHANAA! Itse Norjassa asuva luen paljon täkäläisiä blogeja, mutta olen niin kaivannut suomalaista. Sait uuden vakkarilukijan kyllä nyt!
Terkuin
Ulla :)

p.s. ruutupaidat on hot!

Nimetön kirjoitti...

oooh mistä sä oot starbucks mukin saanu :O

ainiin ja pakko kysyä minkä merkkinen/väri on sun huulipuna siinä lindexin pitsi bustier kuvassa...? On meinaan aivan TÄYDELLISEN ihana :)

ennen en voinu sietää huulipunia mutta tätä sun blogia lukiessa oon saanu nyt jonku villityksen niihin, mitä räikeempi sitä ihanampi ja niinkin pieni juttu kun puna huulissa todellakin kyllä piristää päivää ;)

Piret kirjoitti...

Anonyymi: haha mahtavaa :) Ihanaa kesää myös Sinulle, ja lupaan tehdä parhaani blogin kanssa :)

pearl: Kiitos ihana :) tällaisia kommentteja on niin mukava lukea !

Anonyymi: oho, kiva kuulla :)

Tiia: haha taitaa olla sama nainen kuvassa. voi kamala, voin kuvitella mikä ilmestys :) nimi on kylläkin Piret ei Pirita.

Anonyymi: awww :)

Ulla: parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) tervetuloa lukemaan, ihana saada uusia lukijoita !

Anonyymi: Arlandan lentokentältä :)

Voi en, ole aivan täysin varma, mutta uskoisin että puna kyseisessä kuvassa on joko MakeUp storen sävy Pout tai Maybellinen sävy 536 Empire Red. molemmat todella hyviä sävyjä !

tiia kirjoitti...

suo anteeksi, ajattelin muuta ja kirjoitin toista ;-)

Nimetön kirjoitti...

Itse kotiutin jo matchesin alennuksista marc jacobsin iiiihanan lompakon ;)

Saskia kirjoitti...

You look stunning!
Great match!