keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

perfect bikini

en olisi uskonut löytäväni täydellistä bikiniyläosaa tämän vuoden tarjontaa läpikäydessäni, mutta onneksi olin väärässä. ihana printtibandeau löytyi Lindexistä ja olen aivan suunnattoman tyytyväinen näihin. hinta taisi olla 12,90, ja bikiniliiviin on myös irroitettavat perusolkaimet - itse kyllä viihdyn niskaremmistä koristehelmineen paljon enemmän.

samaan settiin olisi löytynyt myös alaosa, mutta tahdon sekoittaa näiden kanssa erilaisia alaosia, yksivärisiä ja värikkäitä. mutta taas se oli huomattava, kuinka vaikeaa touhua täydellisten bikinien löytäminen voikaan olla..translation // found these beauties from Lindex. the print and the beads are just perfect ! just need to find different coloured bottoms to match these.

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Love the bikini top and the first picture, so artistic! Maybe simple black bottom? (:

Sara kirjoitti...

"printtibandana"
Hmm, oonko mä ainut joka ihmettelee tota sanaa? Eikös bandana ole se semmoinen huivi? Ja ton mallisia bikiniyläosiahan kutsutaan bandeau-mallisiksi. :)
Sori, mut mun oli vaan pakko tarttua tohon :D Joka tapauksessa, aivan ihanat bikinit (tai siis puolikas bikini). Mäkin tykkään yhdistellä bikineissä eriparisia ylä- ja alaosia. :)

Piret kirjoitti...

Li : me too :) yep, allready bought a black one :)

Sara: haha oot ihan oikeassa, mutta itse olen käyttänyt bandanabikini sanaa jo niin pitkään - plus bandeau on paljon hankalampi sanoa. :)

Nimetön kirjoitti...

joo samaa minäkin, se on bandeau

Piret kirjoitti...

Anonyymi: no nyt on vaihdettu oikea sana tilalle :)

Elinakui kirjoitti...

täytyykin varmaan livahtaa lindexille katsomaan, josko noita vielä löytyisi!

Nimetön kirjoitti...

woo! voin taas jatkaa anonyymistä elämääni :D