maanantai 21. kesäkuuta 2010

from last week

yksi unholaan jäänyt asukuva, jossa näkyy viikon takaisen tukholman reissun ainoa ostos - zaran aavistuksen läpikuultava leopardipaita. malliltaan pitkänpuoleinen, mutta toimii mahtavasti housuihin sullottuna. musta täydellinen neuletakki on sen sijaan uusin kirpputorilöytö. rakastan tällaisia pidemmän puoleisia paitoja ja ohuita neulospaitoja, joita voi käyttää raamittamaan rentoja shortsiasuja - ja mikä parasta, näitä tuntuu olevan kaikki kirpparit pullollaan.

olen vahdannut viime päivät net-a-porterin sivuja kuin haukka alennusmyynnin alkamisen toivossa, ja tänään se vihdoin starttasi. huikeista kenkäaleista huolimatta YSL:n oranssisävyinen kivisormus varasti huomioni lähes yksinoikeudella. tarvitsisin niin kipeästi lisää kultaisia cocktailsormuksia..

translation // an old outfit pic from last week. wearing a new leopard shirt from zara with a 2ndhand cardigan and miu miu clogs. Have you noticed that NAP sale started today ? im specially hooked on this gorgeous orange shade YSL cornaline ring..1. YSL / 2. & 3. Roberto Cavalli ( all from http://www.net-a-porter.com/)

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Rakastan rakastan rakastan blogiasi ! Vihdoin kotimainen blogi missä on oikeasti tyyliä ja naisellisuutta, ja ennen muuta roimasti inspiraatiota. Olet kertakaikkisen mahtava :)

Annika kirjoitti...

mä joskus katoin zarassa tuota samaista leopardi paitaa enkä sitten tietenkään sitä sieltä ostanut, nyt kaduttaa!

Sarah kirjoitti...

rakastan leopardin, but I'm even more in love with the rings :)

Nimetön kirjoitti...

My dear you have such a wonderful blog.

I am in love with the miu mius

xxx