sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

diy Celine s/s 2010

viime viikolla kampaajan tuolissa lehtiä selatessani kiinnitin erityisesti huomiota kuvaan Celinen kevät kesä näytöksestä - asuun jossa hameen helmaa pidempi paitapusero pilkistää hameen alta. voihan tuo tosin olla myös hameen vuorikangas, mutta joka tapauksessa kokonaisuus näytti mielenkiintoiselta.

yritin aikaansaada jotain samanhenkistä, pukemalla pitkän valkoisen paitapuseron päälle vanhan konjakin sävyisen nahkahameeni - ei täysin sama, mutta tarpeeksi lähelle. valkea helma pilkistää hameen alta juuri sopivasti, vaikka helma onkin pyöristetty eikä selkeän virtaviivainen Celinen tapaan.

mitäs tästä tuumitte ?


translation // did my own version of this blouse & skirt combination from Celine s/s 2010. like the idea of the white hem popping under the skirt. used only 2ndhand clothes and kind of love the outcome. what do you think ?


skirt & blouse, 2ndhand / belt, JC / shoes, topshop / bag, Mulberry

15 kommenttia:

Mrs. M kirjoitti...

Omaan mieleeni on enemmän tuo alkuperäinen idea, epätasainen valkea helma näyttää ehkä hieman vahingolta enemmän kuin tarkoitetulta. Helman muoto muuttaa todella paljon vaikutelmaa :) Hame ja vyö ovat kyllä tosi päheet! Mi laiks :)

Riikka kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tykkään tuosta hameesta, saisit pitää sitä useammin.

Vimps kirjoitti...

Minä pidän tästä sinun versiostasi Celinea enemmän. Ja ruskean nahan ja valkean puuvillan yhdistelmä näyttää hyvältä.

Nimetön kirjoitti...

ruskean nahan ja valkoisen puuvillan yhdistäminen näyttää mahtavalta ! jokin paita, jossa on suora helma olisi ollut ehkä parempi. nyt tuosta tulee mieleen hieman vaippa (:D) mutta mahtava idea !

Nimetön kirjoitti...

Sopivan huoleton lookki :)
-Cecilia

Nimetön kirjoitti...

Näyttää siltä kuin olisit unohtanut pikkareiden sisään roikkumaan pätkän vessapaperia.

Nimetön kirjoitti...

ei iske sitten yhtään

Nimetön kirjoitti...

hyvin onnistuit. sulla taitaa kyllä olla aika mahtava kenkäkokoelma !

Nimetön kirjoitti...

kiva yhdistelmä vaikket itse ihan ehkä onnistunutkaan. hame ja vyö on molemmat aika järkyttäviä. ja tämä asu on kyllä ehkä karsein mitä olen päälläsi tähän asti nähnyt. mutta kai se on hyvä kokeilla uusia juttuja..

Nimetön kirjoitti...

you look great !

Stiina kirjoitti...

Asuhanon todella tyylikäs ! Blogisi on ihana kun kokeilet kaikenlaista jumiutumatta yhteen tyylisuuntaan :)

Nimetön kirjoitti...

Mitä ihmiset oikein höpöttävät! U look STUNNIIIING !!! niinkuin jotkut aikaisemmin huikkasivat, että ehkä suorahelmainen paituli olisi toiminut paremmin, mutta siihen en kyllä jumiutunut. Mahtava kokonaisuus :)

Nimetön kirjoitti...

Asusi näyttää upealta! Bongasin tuon Celinen ihanuuden myös mutta toteutus on jäänyt... Tuli himo kaikkea valkoista ja ruskeaa kohtaan. Pakko hankkia valkoinen paitis!! :)

Nimetön kirjoitti...

Ehkä omille silmilleni tuo yhdistelmä näyttäisi paremmalle, jos tuo paita ei loistaisi tuolta hameen helman alta. Valkea paita ja ruskea nahkahame on ihan kiva kombinaatio, mutta nuo mustat kengät puolestaan eivät näytä tasapainoiselta. Ehkä jotkut kesäisemmät ruskeansävyiset pintanahkaiset korkeakorkoiset kengät voisi soveltua tuohon paremmin.

Nahkahame on hieno valinta. Hyvä esimerkki, että nahkavaatteissa on muitakin värejä kuin musta ja että ruskea "toimii" hyvin kesällä.

Nimetön kirjoitti...

hyvin onnistunu kokeilu mun mielestä! sun versio paljon rennompi ja kivemman näköinen myös :)