tiistai 15. kesäkuuta 2010

bloggari tukholmaan

juuri tukholmasta palanneena ajatus uudesta matkasta kiehtoo siinä määrin, että kehotan teitä häikäilemättä äänestämään minua - tai vastaavasti muuta kotimaista bloggaajaa- Stockholm Fashion week by Berns skabassa, jossa eniten ääniä saanut suomalainen bloggaaja pääse paikan päälle nauttimaan muodista, kesän 2011 näytöksistä sekä trendikkäästä atmoksesta - ja ennen muuta raportoimaan teille muotiviikon parhaat palat viipymättä.

lisää infoa skabasta Mintun blogissa !

11 kommenttia:

Ines Kaivonen kirjoitti...

Himoitsen niin tota sun laukkua, se on täydellinen!

Lilly kirjoitti...

Toivon niiiiiiin kovasti että pääset !!!

P.s. jos miulla ois isosisko, toivoisin että se ois siun tyyline ni voisin aina karata vaatekaapille lainailemaan kaikkea ihanaa. :)

jaja blogisi on vielä mahtavampi kuin viimeksi! Kiiiiitus.

Emma kirjoitti...

Moi!
Olen lukenut blogiasi suhteellisen ahkerasti, mutta kommentoimiseen ei vain riitä aika. Nyt sitten ajattelin kommentoida, kun kerran on asiaakin!

Toisin sanoin, ehdin jo äänestää mieleistäni muotibloggaajaa, ja äänestinkin sua.
Mielestäni olet ehdottomasti Suomen paras bloggaaja, etkä pilaa blogiasi ilmaistavaralla sekä eri showroomeilta otetuilla kuvilla.Sulla on selkee tyyli, ja oot ehdottomasti eniten kartalla siitä, mikä on oikeasti tyylikästä ja mitkä ovat ne designer-jutut joita kannattaa ostaa.

Toivottavasti pääset muotiviikoille, niin saadaan tällä kertaa kunnon postaukset!

Emma

Sara kirjoitti...

Sä olisit kyllä mun mielestä sinne just oikea valinta, ja mun ääni ainakin lähtee sulle. :-)

Nimetön kirjoitti...

Voi toivottavasti sut valitaan, koska uskon että suomalaisista bloggaajista sä saisit kaikista parhaan jutun koottua. Mut toivottavasti ihmiset äänestää taitavinta,eikä välttämättä aina vaan sitä suosituinta....

Nimetön kirjoitti...

Sä olisit ainut vaihtoehto ! Ja mä vähän veikkaan, että saisit ujutettua itsesi juuri oikeisiin paikkoihin ja kemuihin ;)

tuulia kirjoitti...

sait ääneni :)

Lotta kirjoitti...

Jos pääsisit, mitä todella toivon, olisi ihanaa jos ottaisit paljon myös katumuodista kuvia. Ei pelkästään näytöksistä, vaan upeista ihmisistä siellä :)

Piret kirjoitti...

Onpas mukava kuulla ! ja niinkuin Lotta toivoikin, ottaisin ehdottomasti kuvia katutyyleistä :)

huh, olisipa mahtava päästä reissuun !

Nimetön kirjoitti...

nainen olet upea! ja rakastan sun kenkiä

Lizzie Lo kirjoitti...

i've been followin this blog for a while and i am totally addicted evethough i hate the fact that i don't understand sweedish at all hahaha lol...
thanks for sharing... from Mexico c:
http://liiizziiie.blogspot.com