perjantai 7. toukokuuta 2010

perjantaita

viikot lähes viuhuvat ohi, eikä lämpöisistä kevätpäivistä ole tietoakaan. työkiireet painavat päälle, ja kaiken hulinan keskellä blogi jää ymmärrettävästi hiukan vähemmälle huomiolle. mutta kyllä tämä tästä vielä piristyy - viimeistään kun kelit sallivat kevyempien kesävetimien käyttämisen.

alla utuinen kuva eilisen asusta sekä muutama juuri aamutuimaan kuvattu ykistyiskohta. hailakan oranssit kynnet piristävät hiukan aurinkoa odotellessa.

olen toteuttanut aika nihkeästi toivepostauksianne, mutta voisin tälläkin saralla vähän skarpata. joten jos mielenpäällä joku postausidea niin kertokaa ihmeessä. mukavaa viikonloppua muruset, kaiken kiireen keskellä on ihanaa lukea piristäviä ja kannustavia kommenttejanne !

translation // Its one of those days that Im finding very hard to find inspiration for dressing up. hope this will pass when the sun starts to shine again. have a great weekend !

8 kommenttia:

Lilly kirjoitti...

Oot niitä harvoja _suomalaisia_ bloggareita joita seuraan aidosta mielenkiinnosta enkä ns. tavan vuoksi tylsyydestä klikkaile blogisi puolelle. Olet inspiroiva ja tyylisi on upia! Kiitus :)

Sopivasti puhuitkin tuosta toivepostauksesta kun minun pitikin kysymäni sinulta että mitä kirppareita/kierrätyskeskuksia suosittelisit käytäväksi kun olen Jyväskylään päin tulossa. Ajankohta on itseasiassa ensiviikon lauantai niin se saattaa toki rajata vaihtoehtoja pois.. Olisi kiva jos voisit heittää edes tänne kommenttien puolelle parin hyvän paikan nimeä osoitteineen niin auttaisi kovasti :)

Nimetön kirjoitti...

Vähän edellistä mukailen - olen kesäjyväskyläläinen, mutta asunut siellä vain ihan pikkuisena :) Mökki on kuitenkin siellä ja kesäisin sitten aina kun mökiltä jaksaa lähteä, pyörin ihan pihalla kaupungilla etsimässä, missä on mitäkin. Tykkään hirveästi Jyväskylästä (okei, mukana ehkä vähän romantiikkaa, kun on lomalla ja mökki+järvi+kaikki se on niin ihanaa talven jälkeen ja kuitenkin kaupunki tosi lähellä).

Olis siis kiva tietää lempipaikkojasi/juttujasi Jyväskylässä. Helpottaisi omaa törmäilyä. Minne mennä, missä syödä, kahvitella, kirppikset - ja ihan mitä vaan. Että tämmöinen toivomus :)

sirita

saara kirjoitti...

missä alexa? :---)

Inka-Mari kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin Lilly.
Tajusin kommentin luettuani, että minulla on tapana lukea suurinta osaa blogeista lähinnä tylsyyden karkottamiseksi.
Sinun blogisi tekee poikkeuksen! Odotan aina innolla miloin sinulta tulee uusi postaus ja mitä olet keksinyt pukea päällesi. Hienoa!! : ))

Nimetön kirjoitti...

hello bella! jätit noi kuvaukset pois... mikä laukku on kysees? :)

Nimetön kirjoitti...

Katsii mennä jyväskylässä kahvittelemaan vanhan rautatieaseman Karoliinan kahvimyllyyn ja syömään ihanat uuntuoreet piirakat, syödä Soppabaarissa parasta keittoa tai Reveerassa huippupastaa tai Sohwiin parhaat hamppariannokset!
_Liinu

Piret kirjoitti...

Lilly: kiitos mahtavasta ja kannustavasta kommentista ! tiedätkö, tällaiset kommentit piristävät niin paljon niinä päivinä kun itsestä tuntuu että blogi jökkii ja tekstit myös.

kirpputoreista kierrän kaikki jyväkylässä sijaitsevat lähes viikottain, joten en varsinaisesti suosi mitään tiettyjä.

kattava lista JKL:n kirppareista löytyy osoitteesta: http://www.vuolanne.net/kirpputorit/#JYVASKYLA

suosittelen ainakin Seppälän kirpputorimarkettia, SPR:n kirppareita, Fidaa, Kankitien ja Hakkutien Ekocenteriä, Pelastusarmeijan kirpparia sekä Vaajapörssiä :) osoitteet löytyvät tuon linkin kautta !

Sirita: voi tämä postaus pitäisi kylä toteuttaa ! kiitos vinkistä :)

saara: Alexa piti vapaapäivän :)

Louise: voi miten ihana kuulla ! tällaiset kommentit tuovat niin paljon intoa ja uskoa tähän touhuun ettet uskokaan :) kiitos

Tinja: voi ei, en edes huomannut. Laukkun on kuitenkin Mulberryn Bayswater. näyttää kieltämättä melko hassulta tuossa kuvassa.

_Liina: karoliinan kahvimyllyä ei enää ole Jyväskylässä :( harmi, oli yksi idyllisimmistä kahviloista.

Harmi kun kaikki yksityiset pikkukahvilat tuntuvat häviävän kuin tuhka tuuleen..

Nimetön kirjoitti...

Karoliinan kahvimylly jatkaa kuitenkin jossain joutsassa