tiistai 27. huhtikuuta 2010

tarvitaan

voi kamaluus - ihan hirvittää tämä onneton kollaasien rakentelukykyni. kertokaa hyvät ihmiset missä sellaisia hienoja ja yhteneviä kuvasykermiä voi oikein luoda ?

kollaasista ilmenee kutakuinkin tämän hetkinen tarvelistani - mustavalkoiset printtihousut, bodyt kaikissa väreissä, valkoinen bleiseri, mustat sandaalit sekä jykevä kultainen choker- koru. korun suhteen olen jo tehnyt tutkimustyötä ebayssa, mutta täydellistä yksilöä ei ole vielä osunut kohdalle - siis sellaista joka hintansa puolesta olisi järkevä hankinta.

Topshopin printtihousut olisivat liki täydelliset ilman tuota kammottavaa pinkkiä kontrastiraitaa. mitä ihmettä tällä on ajettu takaa ? vahvasti Givenchy- henkiset mustavalkohousut olisivat juuri mitä kaappini kaipaa. olisikohan mahdoton homma tehdä itse ?

lähipäivät ovat kamalan kiireisiä töiden ja juhlajärjestelyjen johdosta, mutta pyrin piipahtamaan välillä myös täällä blogin puolella. mukavaa vapun odotusta !pants, Topshop / blazer, YSL (mytheresa) / shoes, Givenchy (NAP) / body, Topshop / necklace, Vionnet (NAP)

translation // Im so terribly lousy with these collages ! anyway heres something im eagerly searching to my wardrobe - Givenchy-ish pants, a white blazer, black strappy sandals and a heavy golden choker.

8 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Tollasen bodyn voisin huolii itsekkin :)

ZANAH kirjoitti...

Love everything ♥

Mon Mode Blog

Nimetön kirjoitti...

Moi pitkästä aikaa!

Käyppä http://www.polyvore.com/ ...sivuilla voi luoda upeita kollaaseja!

Osta askartelu tms liikkeestä musta kangastussi ja värjää Topshopin printtihousujen pinkki reunus!! Helppoa, nopeaa ja koneenpesukestävää! (jos housut edes saa koneeseen laittaa)

:D

Ella kirjoitti...

housut näyttää ainakin kuvassa suht perusmallilta, eli ei olisi mahdottomuus tehdä itse.

Piret kirjoitti...

Suvi: sama täällä, ja hennon puuterin persikkaisena myös !

zanah: me too <3

Mila: moi ja kiitos vinkistä ! Ja tuota raidan värjäystä mietin itsekin, eikä olisi kovin vaativa tai työläs homma :)

Ella: näimpä, en vain ole koskaan luonut alusta loppuun yhtäkään vaatetta :) kutkuttaisi kyllä kokeilla, saisi valita juuri oikeanlaisen kankaankin..

tapiiri kirjoitti...

Hei kuule noita housuja saa ilmeisesti ilman tuota neon-raitaakin. Ainakin Emsedge-blogissa ne olivat muistaakseni valkoisella raaidalla. Tosi mahtavat kyllä :)

Piret kirjoitti...

tapiiri: huomasin myös saman, mutta en löytänyt ainakaan topshopin sivuilta niitä ? no tuo pinkkiraitainen on nyt tilattu, katsotaan saako sen jollain värjättyä :)

Jenni / North and South kirjoitti...

toinen kätevä kollaasimasiina on picasa 3. se tosin pitää ladata koneelle - mutta ei taida viedä ihan hirveesti tilaa. :)